Η άγνωση βεντέτα Νίκου Μαζιώτη και Άδωνι Γεωργιάδη

Στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, επιτίθεται ο κρατούμενος, μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκος Μαζιώτης σε νέα ανακοίνωσή του.

Ο κρατούμενος υποστηριίζει ότι με παρέμβαση Γεωργιάδη, δόθηκε εντολή στον διευθυντή των φυλακών Διαβατών να κλείσουν τα τηλέφωνα για να μη μιλήσει εκείνος σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολυτεχνείο την προηγούμενη Παρασκευή 17 Οκτωβρίου.

Ο Νίκος Μαζιώτης, σε κείμενό του που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα indymedia, καταφέρεται κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας.

“Είναι από τους γνωστούς δήμιους του ελληνικού λαού, από τους πιο ένθερμους προσκυνημένους της υπερεθνικής ελίτ και των δανειστών και οπαδούς της πολιτικής και κοινωνικής γενοκτονίας που εφαρμόζεται για τη διάσωση του καπιταλιστικού συστήματος και κοινοβουλευτικός αντιπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας […]”, λέει χαρακτηριστικά ο Μαζιώτης.

Στη συνέχεια, το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα αναφέρει ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι εκείνος που ζήτησε να υπάρξει παρέμβαση για να απαγορευτεί η εκδήλωση στο Πολυτεχνείο, στην οποία θα μιλούσε εκείνος μέσα από τη φυλακή Διαβατών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο κείμενο, μετά την παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη ο διευθυντής των φυλακών δέχθηκε εντολή και έκλεισε τα τηλέφωνα του ισογείου από το μεσημεριανό άνοιγμα στις 14:15 έως το βραδινό κλείσιμο στις 19:45 “στερώντας παράνομα, εκτός από εμένα, το δικαίωμα της τηλεφωνικής επικοινωνίας σε 200 περίπου κρατούμενους”, όπως αναφέρει ο ίδιος ο Νίκος Μαζιώτης.

Στο κείμενο Μαζιώτη γίνεται επίσης αναφορά στη δράση του Επαναστατικού Αγώνα και παρατίθενται οι λόγοι για τους οποίους τον φοβάται το καθεστώς.

Επίσης, όπως και η Πόλα Ρούπα στο κείμενο της προηγούμενης Παρασκευής, έτσι και ο Νίκος Μαζιώτης αναφέρεται στον Αντώνη Σταμπούλο, που πρόσφατα συνελήφθη στον Βύρωνα με κατηγορίες για τρομοκρατία, αποκαλώντας τον σύντροφο αναρχικό.

Στο θέμα παρενέβη ο Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας στο Twitter: “Εμείς είμαστε οι φασίστες, που θεωρούμε παράνομο να μαζεύονται για να σχεδιάζουν δολοφονίες και αυτοί είναι οι δημοκράτες;”.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *