Τελευταία Νέα

Μήπως να επέμβει ο εισαγγελέας;

Η Ε.Α.Σ. Νεμέας δίνει σκληρή απάντηση στην Ε.Α.Σ. ΚΙΑΤΟΥ αλλά και την Σ.ΚΟ.Σ. Α.Σ.Ε. ενώ καλεί να επέμβει ο εισαγγελέας! για τα όσα συμβαίνουν… στην συνεταιριστική οργάνωση.

Προς διόρθωση των όσων σήμερα ψευδώς διασπείρονται και…

αναπαράγονται εις βάρος της Ε.Α.Σ. Νεμέας και αναφορικά με την τιμή της κορινθιακής σταφίδας, θα θέλαμε εκθέτοντας την αλήθεια των γεγονότων να θέσουμε στον αγροτικό κόσμο την πραγματική διάσταση όλων όσων συντέλεσαν στην πτώση της τιμής της.

Το συνεταιριστικό εργοστάσιο της ΣΚΟΣ στην Κορινθία…
(πρώην «Παπαβασιλείου Α.Ε.), την προηγούμενη χρονιά (2012) αναγκάστηκε να διακόψει τη λειτουργία του εξαιτίας της ζημιάς που παρουσίασε ως αποτέλεσμα της διοίκησής του, η οποία ενώ παρέλαβε το 2008 το εργοστάσιο με τον ισολογισμό του 2007 να παρουσιάζει κέρδη ύψους 70.000 €, στον ισολογισμό του 2008 και μέσα σε μία μόνο διαχειριστική περίοδο εμφάνισε ζημιά ύψους 434.153,78 €.

Μήπως λοιπόν αυτή είναι η πραγματική αιτία που ο αγρότης – σταφιδοπαραγωγός έχει χάσει πλέον τη δύναμη που είχε να διαπραγματεύεται το προϊόν του;

Μήπως λοιπόν πρέπει να επέμβει αυτοβούλως ο αρμόδιος εισαγγελέας για να ερευνήσει τους λόγους που οδήγησαν στο κλείσιμο ενός τέτοιου εργοστασίου που αποτελεί συνεταιριστική περιουσία;

Κλείνοντας επαναλαμβάνουμε πως όποιος θεωρεί πως μπορεί να καθορίσει καλύτερα την αξία της κορινθιακής σταφίδας να βγει επίσημα και δημόσια να τοποθετηθεί, χωρίς να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και χωρίς να δημιουργεί εντυπώσεις εις βάρος της ανησυχίας του αγρότη.

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΓΑΣΤΟΥΝΙΩΤΗ ΑΘΗΝΑ

http://araxni74.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *