Εντολή Πάνου: “Κάντε ειδική ομάδα φύλαξης του ΥΠΕΘΑ”

Μετά από όλα όσα τραγικά συνέβησαν χθες εν τη απουσία του με την εισβολή των συνδικαλιστών στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και την…….
παντελή απουσία αστυνομικών δυνάμεων από την φύλαξη του υπουργείου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος μετά από σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες και διαβλέποντας ότι από πλευράς ασφάλειας του στρατοπέδου πολύ λίγα έχουν γίνει από τους προκατόχους του, αποφάσισε την δημιουργία ειδικής μονάδας φύλαξης του χώρου με την έννοια της αναίμακτης αποτροπής επανάληψης τέτοιων φαινομένων.

Ο λόγος είναι ότι υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες ότι οι συνδικαλιστές ετοιμάζουν … “ολοκληρωτικό” πόλεμο όχι μόνο κατά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αλλά κατά και άλλων υπουργείων.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η επίθεση και η προσπάθεια απελευθέρωσης των κρατουμένων χθες στην ΓΑΔΑ. Για να επιτίθενται στην ίδια την Αστυνομική Διεύθυνση είναι εύκολα αντιληπτό το τι θα γίνει σε άλλους “στόχους”. Δεδομένου του εκρηκτικού κλίματος που έχει δημιουργηθεί στην κοινωνία λόγω τρόϊκας, είναι εύκολο να “στρατολογήσουν” πολίτες που απλά είναι απελπισμένοι…

Στο πλαίσιο αυτό ο Π.Παναγιωτόπουλος έδωσε εντολή τόσο ομάδες από την Ζ’ΜΑΚ (το πρωί είχε αφιχθεί στο υπουργείο μετά από πληροφορίες ότι μπορεί να επιχειρούσαν και … δεύτερο γύρο οι συνδικαλιστές και επειδή εμπιστοσύνη πλέον δεν υπάρχει στον συντονισμό της ΕΛΑΣ “για καλό και για κακό” κλήθηκε η Ζ’ΜΑΚ που βέβαια έχει άλλα καθήκοντα), όσο και από την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία που είναι ειδικά εκπαιδευμένη από το ΝΑΤΟ σε αντιμετώπιση ανάλογων καταστάσεων (δηλαδή αναίμακτης αντιμετώπισης διαδηλωτών) στο Κόσοβο, στο Αφγανιστάν κλπ. να εκπαιδεύσουν ομάδα στρατιωτών μέσα στο Τάγμα ΓΕΕΘΑ για να αντιμετωπίζει τέτοια περιστατικά εντός του στρατοπέδου.

Αφού η αστυνομία φαίνεται ότι με αυτό που έρχεται σε ότι αφορά την εσωτερική αναταραχή, όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και …σπανιότερη!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *