Σε δημοτικά παιχνίδια στου Ζωγράφου εμπλέκουν τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη

Σε δημοτικά παιχνίδια στου Ζωγράφου φέρεται να εμπλέκεται ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μέσω του διευθυντή του γραφείου του και δημοτικού συμβούλου στην πόλη του Ζωγράφου Διονύση Δαβουρλή. Τα σενάρια αυτά τροφοδότησε ανακοίνωση της παράταξης ΔΑΔΑ που είναι η δημοτική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο Ζωγράφου, που απευθύνεται στον Υπουργό Υγείας Ά. Γεωργιάδη και του επισημαίνει ότι …
στηρίζει, πιθανότατα άθελα του σενάρια για δημιουργία κοινής παράταξης ΠΑΣΟΚ – ΝΔ στην πόλη του Ζωγράφου υπό τον δήμαρχο Κώστα Καλλίρη και στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Λέτε ο Γεωργιάδης εκτός από γέφυρα με την άκρα δεξιά να γίνει και γέφυρα για το ΠΑΣΟΚ; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αλλά το άρθρο του zografou.net και η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ΔΑΔΑ στου Ζωγράφου είναι ενδεικτικά του κλίματος που επικρατεί στις κομματικές τάξεις της Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο του Ζωγράφου.

Ακολουθεί το άρθρο αυτούσιο

————————————————————————————————————————————————————-

Άρχισαν τα συντροφικά μαχαιρώματα στην κεντροδεξιά στην πόλη μας.

Με ιδιαίτερα σκληρές αναφορές στο πρόσωπο του δημοτικού συμβούλου Διονύση Δαβουρλή εκφράζεται ανακοίνωση της ΔΑΔΑ κατηγορώντας τον ουσιαστικά ,μεταξύ άλλων, για πολιτική συμπαιγνία ουσιαστικά με την διοίκηση του εκ ΠΑΣΟΚ προερχόμενου Κώστα Καλλίρη .

Στο όλο θέμα εμπλέκεται και ο υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης (στον οποίο και απευθύνει την επιστολή της η παράταξη ΔΑΔΑ ) του οποίου ο Διονύσης Δαβουρλής είναι διευθυντής του πολιτικού του γραφείου.

Αφορμή στάθηκε μια συνάντηση και φωτογράφηση του υπουργού με τον δήμαρχο Ζωγράφου σχετικά με το πολυϊατρείο του (πρώην) ΙΚΑ στην πόλη μας που θεωρήθηκε ως κίνηση στήριξη εκ μέρους του στην προσπάθεια δημιουργίας ενός κοινού ψηφοδελτίου από στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στην πόλη μας γεγονός που είχαμε πρώτοι αναφέρει ότι διακινούταν στο παρασκήνιο σαν πληροφορία.

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση της ΔΑΔΑ αυτούσια

————————————————————————
Διαβάσαμε στον ημερήσιο Αθηναϊκό Τύπο της 2-10-2013 (Δημοκρατία) ότι ο κ. Υπουργός Υγείας εδέχθη τον Δήμαρχο Ζωγράφου, ο οποίος έλαβε διαβεβαιώσεις από τον κ. Υπουργό «για αναβάθμιση του Πολυιατρείου Ζωγράφου».
Μάλιστα εγράφη ότι εξεδόθη και σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου για το «γεγονός» αυτό «ότι η λειτουργία του Πολυιατρείου Ζωγράφου θα αναβαθμιστεί και ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν απολύσεις».
Το δημοσίευμα έκανε πάταγο στο Δήμο Ζωγράφου στα sites και τα blogs, διότι όλοι ξέρουμε ότι δεν υπάρχουν Πολυιατρεία Ζωγράφου, πλην προφανώς αυτών που επισκέφτηκαν τον κ. Υπουργό και τον παραπλάνησαν μιλώντας του για ύπαρξη πολυιατρείων. Διότι ο κ. Δήμαρχος ασφαλώς γνώριζε ότι δεν υπάρχουν πολυιατρεία, τουλάχιστον ως εκ της ιδιότητός του ως γιατρού και ο Δ/ντής του Γραφείου του Υπουργού, ο οποίος «κανόνισε» τη συνάντηση, έπρεπε ως δημοτ. Σύμβουλος να το γνωρίζει.
Βέβαια μπορεί και να μην το γνώριζαν. Αλλά τότε η ευθύνη τους είναι ακόμη πιο μεγάλη.
Ο κ. Υπουργός υπέπεσε σε σοβαρό παράπτωμα (πολιτικό), αφού εμπιστεύθηκε μόνον τα πρόσωπα αυτά και δεν φρόντισε να πληροφορηθεί την πραγματική κατάσταση και από την πολιτική παράταξη του κόμματός του.
Έπαιξε έτσι, πιστεύουμε άθελά του, (καίτοι τέτοιες αμέλειες και αφέλειες δεν δικαιολογούνται) το παιχνίδι των Καλλίρη-Δαβουρλή (δ/ντού γραφείου του), προς όφελος προσωπικών επιδιώξεων του τελευταίου.
Διότι ο κ. Δαβουρλής έχει διαχωρίσει τη θέση του από την δημοτική μας παράταξη, έχει προσχωρήσει ουσιαστικά στην παράταξη του κ. Δημάρχου, προπαγανδίζει την ενίσχυση αυτής στον κόσμο της Ν. Δημοκρατίας και συγχρόνως παριστάνει τον Ηρακλειδέα του κ. Υπουργού Υγείας. Και οπωσδήποτε θα επεδίωξε κάποια «αναμνηστική» φωτογραφία της «συνάντησης». Δηλαδή τα γνωστά φτηνά αποκρουστικά παιχνίδια των παλαιοκομματικών, των οποίων γνωρίζει μόνον την ειδεχθή πλευρά τους.
Είναι φανερό ότι η συμπεριφορά αυτή του κ. Διευθυντού, απάδει προς την κοινή, καθιερωμένη πολιτική πράξη, πολύ δε περισσότερον όταν ο εν λόγω κύριος πρόσφατα είχε αποδοκιμάσει την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και είχε προσχωρήσει στο Κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, απ’όπου και πάλιν έφυγε και χωρίς να δώσει εξηγήσεις επανήλθε περιέργως στην Ν.Δ.
Επίσης, ο ίδιος ήταν πρωταίτιος της διάλυσης της μεγαλύτερης Τοπ. Οργάνωσης της Ν.Δ. Ζωγράφου, στο Δ.Σ. της οποίας μετείχε και έκλεισε τα γραφεία της επί της Λεωφ. Παπάγου, όπου ήσαν από το 1978 και πέταξε σε αποθήκες όλα τα αντικείμενα που είχαν τα γραφεία (από μηχανήματα έως καρέκλες). Έτσι οι δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις έγιναν στου Ζωγράφου χ ω ρ ί ς τη συμμετοχή της Τ.Ο. του Κόμματος και οι ανάγκες καλύφθηκαν από τα Γραφεία και τα στελέχη της ΔΑΔΑ, που ανήκαν στην Ν.Δ.
Υπό τα πραγματικά αυτά γεγονότα, εύλογη ήταν η έκπληξή μας όταν πληροφορηθήκαμε ότι για τις παραπάνω αμετροέπειες και παρασπονδίες του ο κ. Δαβουρλής επιβραβεύτηκε και «προήχθη» εις διευθυντή Γραφείου Υπουργού.
Σκεφθήκαμε ότι ο κ. Υπουργός κάτι θα ήξερε παραπάνω από εμάς που ζούμε τον βίο και την πολιτεία του ανθρώπου. Δυστυχώς, όμως τόσον το τελευταίο περιστατικό «των πολυιατρείων» όσον και οι εγκαινισθείσες συνεργασίες του με τον σημερινό Δήμαρχο για αποκόμιση προσωπικών πολιτικών ωφελημάτων και παραπλάνηση της λαϊκής βάσης και του κορμού της Ν.Δ., αποδεικνύουν ότι ο λύκος «την τρίχα του αλλάζει, τη γνώμη δεν αλλάζει».
Λυπούμεθα ειλικρινά που απευθύνομε δημόσια τις παρούσες αναφορές μας στον κ. Υπουργό, τον οποίον εκτιμούμε για την ευφυΐα του, την οξυδέρκειά του και την εργατικότητά του. Μέχρι τώρα μιλούσαμε σε ώτα μη ακουόντων.
Εμείς θα παραμείνουμε εργάτες του δημοκρατικού μας ιδεώδους. Αλλά οι πρακτικές των πολιτικών μας θα καθορίσουν αποφασιστικά και τις δικές μας πρακτικές.

Η ΔΑΔΑ

————————————————————————-

Οι σκληρές προσωπικές αναφορές θα μπορούσαν να θεωρηθούν και ως “χτύπημα κάτω από την μέση” είναι ενδεικτικές της πολυδιάσπασης στον χώρο της δεξιάς στην πόλη μας.

Η ΔΑΔΑ του Γιάννη Καζάκου ήδη έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Αγγελόπουλου ενώ είχε προηγηθεί και η υποψηφιότητας της Αναστασίας Μπότου που ενώ προέρχεται και αυτή από τον χώρο της ΔΑΔΑ και της κεντροδεξιάς ,όπως και ο Διονύσης Δαβουρλής, είχε εκφράσει ανοικτά τις αντιρρήσεις της στην επιλογή του Παναγιώτη Αγγελόπουλου ως υποψήφιου δημάρχου από την ΔΑΔΑ και τον Γιάννη Καζάκο προσωπικά.

Μια ακόμη υποψηφιότητα που συζητείται από τον χώρο της κεντροδεξιάς αυτή του Θόδωρου Μετικαρίδη διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Υφυπουργού Εξωτερικών κου Γεροντόπουλου παρότι δεν εκλαμβάνεται ως σοβαρή υποψηφιότητα δεδομένου ότι ο κος Μετικαρίδης απέτυχε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές να εκλεγεί καν δημοτικός σύμβουλος.

Όλα αυτά όμως μαζί πιστοποιούν κατά την γνώμη μας τον ισχυρισμό μας ότι στην κεντροδεξιά της πόλης μας τα μαχαίρια όχι μόνο είναι ακονισμένα αλλά έχουν αρχίσει και τα πρώτα συντροφικά μαχαιρώματα.

http://www.zografou.net

————————————————————————————————————————————————————–

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *