Το Πάσχα των πολιτικών και το …σούβλισμα των πολιτών!

Κρίση κρίση, αλλά οι πολιτικοί μας ταγοί – τρομάρα τους – δεν αλλάζουν συνήθειες που να χαλάσει ο κόσμος… Αφού πρώτα έβαλαν, από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, με την καταστροφική τους πολιτική στη πρέσα τους πολίτες – άγνωστο για πόσα χρόνια ακόμη… – πήραν των ομματίων τους απ΄ την πρωτεύουσα για να …
ξεσκάσουν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, όπως λένε, ώστε από Δευτέρα να έχουν δυνάμεις για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο!

Έτσι και φέτος όλοι τους φύγανε από το Κλεινόν Άστυ για να περάσουν καλά στα αγαπημένα τους μέρη. Οι πολιτικοί αρχηγοί τηρώντας το έθιμο της καλοπέρασης αναχώρησαν: Παπανδρέου (μαζί με το κανό του) για την Ύδρα και Πόρο για… κανό, Σαμαράς για Πύλο (μπορεί και καμιά βουτιά), Καραμανλής (ξέρει από καλοπέραση αυτός) για την ορεινή Ήπειρο και ο (… ταπεινός και πάνω απ΄ όλα χριστιανός) Καρατζαφέρης στο εξοχικό του στις Λιβανάτες. Να (μην) τους χαιρόμαστε!

ΥΓ. Μέχρι κι ο Μπουτάρης μετά της γοητευτικότατης και νεαράς συνοδού του πήγε για Πάσχα στη Τήνο. Η Θεσσαλονίκη έτσι κι αλλιώς με τόσα σκουπίδια μόνο για Πάσχα δεν είναι…

http://www.kentrinews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

6 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ε, ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!!! ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑΤΑΝΕ!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Άλλος θα σουβλίσει κοτόπουλο,άλλος γαλοπούλα,άλλος σκύλο πεκινουά!Τους λήσταρχους ποιός θα τους σουβλίσει,ή θα έχουμε τη τύχη του Αθανάσιου Διάκου στη θέση τους?

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *