Οι τσέλιγκες Τσίπρας-Βαρουφάκης και οι βοσκοπούλες Κωνσταντοπούλου-Δούρου (εικόνες)

Η απόφαση της κυβέρνησης να προσθέσει στους φετινούς εορτασμούς για την επέτειο της 25ης Μαρτίου – εκτός από την παρέλαση – μπάντα που θα παίζει εμβατήρια και δημοτικά τραγούδια στο Σύνταγμα, έχει διχάσει.

Από τη μια πλευρά εκείνοι που χάρηκαν και θεώρησαν ότι μια τέτοια κίνηση θα είναι εποικοδομητική και για τα παιδιά αλλά και θα αποδίδει μια πιο πλήρη εικόνα της εθνικής μας επετείου. Από την άλλη που θεωρούν ότι μια τέτοια κίνηση παραπέμπει σε… πανηγύρια, ενώ το συνδέουν με σκοτεινές περιόδους της σύγχρονης ιστορίας.

Υπάρχουν όμως και αυτοί που βρήκαν ευκαιρία να κάνουν επίδειξη χιούμορ και καλλιτεχνικών δεξιοτήτων. Το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι μια φωτογραφία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο και απεικονίζει την κυβέρνηση με παραδοσιακές στολές. Τσίπρας, Βαρουφάκης, Λαφαζάνης και Σακελλαρίδης παρουσιάζονται σαν τσολιάδες, ενώ Κωνσταντοπούλου, Δούρου, Βαλαβάνη και Χριστοδουλοπούλου ως βοσκοπούλες συμπληρώνουν το βουκολικό σκηνικό!

Το αποκορύφωμα όμως της φωτογραφίας είναι ο Πάνος Καμμένος που επελέγη από τους εμπνευστές να ενταχθεί και αυτός στις βοσκοπούλες, με μοναδική επιτυχία μάλιστα!

Η φωτογραφία-αφίσα αναφέρει: «25η Μαρτίου 2015, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα. Πρόσβαση Ελεύθερη».

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία πόσταρε στον λογαριασμό του στο twitter και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δείχνοντας ότι δεν τον ενόχλησε καθόλου ο ρόλος της τσελιγκοπούλας που του έδωσαν. Θέλοντας μάλιστα να υπογραμμίσει τη σημασία του εγχειρήματος στην Πλατεία Συντάγματος γράφει: «Με χιούμορ οι καλοπροαίρετοι και με μίσος οι γερμανοτσολιάδες διαδώστε το μήνυμα Εθνικής Ανεξαρτησίας στο Σύνταγμα».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *