Η καλύτερη Αδωνιάδα που έγινε ποτέ

Εμφανίστηκε στο Enikos, μόνος του αυτός απέναντι σε 5 δημοσιογράφους και στο κοινό. Όπως θα αισθανόταν ο κάθε προβληματικός άνθρωπος σε ανάλογες συνθήκες, θεώρησε ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει όλα του τα “όπλα” στην αντιμετώπιση αυτών που είχε απέναντί του. Αισθάνθηκε απολύτως ελεύθερος να….
πει ό,τι του κατέβαινε στο κεφάλι.

 Έτσι είπε με στόμφο ότι όλοι οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ και οι φίλοι του Τσοχατζόπουλου έχουν πάει στο ΣΥΡΙΖΑ. Ξεχνώντας ότι ο μεγαλύτερος κλέφτης του ΠΑΣΟΚ, είναι ο αντιπρόεδρος και ΥΠΕΞ της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει και ο ίδιος. Σύμφωνα δε με κάποιες πληροφορίες, υπάρχει πρόβλημα με το “πόθεν έσχες” του Βενιζέλου και γι’ αυτό σημειώθηκε εμπλοκή στην έρευνα. Επίσης ξέχασε ότι όλοι…
οι “αφανείς” κλέφτες του ΠΑΣΟΚ, οι διορισθέντες από  στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο Δημόσιο και σε ιδιωτικές εταιρίες, συνεχίζουν να εισπράτουν από κει που διορίστηκαν και να υποστηρίζουν όλες τις κινήσεις που κάνει ο Βενιζέλος, μέχρι και “λαδέμποροι” έγιναν πρόσφατα. Σε ό,τι αφορά τους φίλους του Τσοχατζόπουλου δε, στο σημερινό ΠΑΣΟΚ υπάρχουν ακόμα όχι μόνο φίλοι αλλά και “παιδιά” του. Μία δε εξ αυτών, αν δεν κάνω λάθος, συμμετέχει και στα όργανα του κόμματος.

Δεν βλέπει να υπάρχει πρόβλημα με τις διαφορετικές απόψεις Σα(χλα)μαρά και Βενιζέλου για το χρέος. Ισχυρίζεται ότι λένε το ίδιο πράγμα, όταν ο πρώτος υποστηρίζει ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και πρέπει να “κουρευτεί”, ενώ ο δεύτερος υποστηρίζει το ακριβώς αντίθετο.

Ο ίδιος δεν έχει ευθύνη για τίποτα. Για όλα φταίνε οι κυβερνήσεις μέχρι το 2010. Για τη χρεωκοπία φταίνε αυτοί που έδιναν φακελάκια, οι καθηγητές που έκαναν ιδιαίτερα, οι τεχνικοί που δεν έδιναν αποδείξεις και όχι οι προμήθειες που πληρώνονταν για όλα όσα αγόραζε το Δημόσιο. Προμήθειες, που μετά προστίθονταν στην τελική τιμή και αυτή χρεωνόταν σε όλους τους Έλληνες. Δεν φταίνε όλοι αυτοί που διόριζαν ο καθένας δεκάδες ανθρώπους στο Δημόσιο, όπως έχει κάνει ο ίδιος με τους συγγενείς του που είναι όλοι διορισμένοι στο Κτηματολόγιο.

Δεν έχει ευθύνη ούτε για αυτούς που πεινούν ή είναι άνεργοι ή έκλεισαν την επιχείρησή τους εξ αιτίας των μέτρων που έχει πάρει η κυβέρνηση. Άλλωστε ισχυρίστηκε ότι κάποιοι τον ψήφισαν και βρέθηκε στη Βουλή. Αν ο Σα(χλα)μαράς εκλέχτηκε πρωθυπουργός λέγοντας ψέματα επιπέδου “λεφτά υπάρχουν”, αυτό για το μυαλό του Άδωνι δεν αποτελεί πρόβλημα.

Από swell, μοντάζ Γρέκι

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *