22 Φεβρουαρίου, 2020

Select your Top Menu from wp menus

Νικολόπουλος για την υποψηφιότητα της συζύγου του στο ευρωψηφοδέλτιο της «Ένωσης»

Ερωτώμενος από δημοσιογράφους σχετικά με την υποψηφιότητα της συζύγου του, Αναστασίας Μανωλοπούλου, ως υποψηφίας…

με το ευρωψηφοδέλτιο της «Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό», ο αντιπρόεδρος της «Ένωσης» Νίκος Νικολόπουλος ανέφερε τα εξής:

«Η συγκυβέρνηση στην προσπάθειά της να επιμηκύνει τον εξαντλημένο ήδη χρόνο της έχει καταφύγει σε όσα τερτίπια μπορούσε να βρει προκειμένου να ξεφύγει από την πανωλεθρία. Μεταξύ αυτών θεσμοθέτησε και το ασυμβίβαστο βουλευτών και υποψηφίων ευρωβουλευτών, προσπαθώντας να αποφύγει τις υποψηφιότητες γνωστών πολιτικών, ειδικά τώρα που οι ευρωεκλογές γίνονται με σταυρό.

Ωστόσο το Κίνημα Ανατροπής που ξεκίνησα μαζί με το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα και η μετέπειτα συμπόρευσή μου με την Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό δεν γίνεται να υποκύψουν σε οποιαδήποτε χειραγώγηση επιχειρεί η συγκυβέρνηση. Αποφασίσαμε από κοινού λοιπόν, με την σύζυγό μου, Αναστασία Μανωλοπούλου να είναι η ίδια υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο της Ένωσης, προκειμένου να υπάρχει σαφής και ευθεία αναφορά εντός του ευρωψηφοδελτίου στο πρόσωπό μου, αφού ένα τόσο δικό μου πρόσωπο θα συμμετέχει σε αυτό.

Η σύζυγός μου, έχοντας την δική της αυτόνομη πορεία μέχρι σήμερα στον επιχειρηματικό χώρο, αλλά και στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δέχτηκε με πολλή αγάπη να λάβει μέρος στον κοινό αγώνα, τον οποίο θα δώσει βασιζόμενη στην δική της προσωπικότητα και με τα δικά της πιστεύω.

Στο σημείο αυτό θέλω να εκφράσω τον απεριόριστο σεβασμό και την αμέριστη υποστήριξή μου σε όλα τα μέλη του ευρωψηφοδελτίου της Ένωσης.

Αποτελούμε όλοι στρατιώτες ενός κοινού μετώπου απέναντι στην εξαθλίωση του λαού και το ξεπούλημα της χώρας.

Προσωπικά, θα συνεχίσω τις αδιάλειπτες περιοδείες μου στην Ελλάδα και την διαρκή επαφή μου με τοπικούς φορείς και πολίτες, προκειμένου να σταλεί το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα: Καμία άλλη ανοχή στους πρωτεργάτες της δυστυχίας! Η ώρα της μεγάλης αλλαγής είναι τώρα!»

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *