Στον αέρα οι εγγραφές στα Πανεπιστήμια -Το ενδεχόμενο παράτασης εξετάζουν στο υπουργείο Παιδείας

Με τους διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ και των ΤΕΙ να βάζουν λουκέτο στα ιδρύματα οι πρωτοετείς φοιτητές δεν μπορούν να ξεκινήσουν τις εγγραφές τους, οι οποίες θα ξεκινούσαν από σήμερα 11 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρώνονταν στις 27…

Ωστόσο για την ώρα έχει γνωστό πως κλειστό θα παραμείνει όλη την εβδομάδα το Πανεπιστήμιο Αθηνών , καθώς και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Από την Τετάρτη έως και τις 13 του μήνα κλειστά θα παραμείνουν τα ΤΕΙ. 
Επίσης την αναστολή λειτουργίας των διοικητικών υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Πατρών για αύριο Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, αποφάσισε η Σύγκλητος του Ιδρύματος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς την πολιτική της κυβέρνησης , όπως τονίζεται σε ανακοίνωση και, συγκεκριμένα, στο ζήτημα της επαπειλούμενης διαθεσιμότητας διοικητικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Πατρών. 
Οι πανεπιστημιακοί και οι καθηγητές των ΤΕΙ θα επανακαθορίσουν τη στάση τους τη Δευτέρα 16 του μήνα ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αν συνεχίσουν να δοθεί παράταση για τις εγγραφές των πρωτοετών. Με τα πανεπιστήμια λοιπόν να παραμένουν κλειστά στο υπουργείο Παιδείας εξετάζουν το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση στις εγγραφές. 
tsantiri.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *