Παραμένει μυστήριο η εξαφάνιση στη Γαύδο

Με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Διονύση Καλλίνικου από την Ιθάκη τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν στη Γαύδο από τις 29 του Σεπτεμβρη…

Οι έρευνες των προηγούμενων ημερών δεν έχουν συγκεντρώσει στοιχεία για τις κινήσεις του 31χρονου στο νησί ωστόσο δεν έχει βρεθεί ακόμα σημάδι του. 
 Το κινητό, το πορτοφόλι αλλά και τα ρούχα του 31χρονου εντοπίστηκαν στην περιοχή της Τρυπητής στην περίφημη καρέκλα ενώ οι αρχές προχωρούν στην σάρωση των τελευταίων επικοινωνίων που είχε τηλεφωνικά ο 31χρονος σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τις τελευταίες κινήσεις του.

Σύμφωνα με τα Χανιώτικα Νέα ο 31χρονος Διονύσης Καλλίνικος βρισκόταν από τις 20 Σεπτεμβρίου στο νησί ενώ τον φιλοξενούσαν Ρώσοι που διαμένουν μόνιμα στη Γαύδο και επρόκειτο να συμμετάσχει σε συμπόσιο με θέμα Η αθανασία ως τρόπος ζωής που διοργανώθηκε από το Πυθαγόρειο Ινστιτούτο Φιλοσοφικών Ερευνών για την Αθανασία του Ανθρώπου από τις 21 έως 23 Σεπτεμβρίου στο Μετόχι, όπου είναι οι κατοικίες των Ρώσων επιστημόνων.

Η τύχη του νέου άντρα αγνοείται από τις 29 Σεπτεμβρίου, όταν έφυγε από τα Βατσιανά όπου έμενε για να πάει στην Τρυπητή. Οι φίλοι του εκτίμησαν ότι επέστρεψε στην Αθήνα, ωστόσο, μετά από επικοινωνία με τους γονείς του καθώς ο 31χρονος δεν είχε επικοινωνήσει για μέρες μαζί τους ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων Τάσος Κουρουπάκης και ο δήμαρχος της Γαύδου Στρατής Λαμπάκης, σε τηλεφωνική επικοινωνία επεσήμαναν ότι οι δυνάμεις της πολιτικής προστασίας μαζί με τους κατοίκους και τους παραθεριστές χτένισαν την περιοχή της Τρυπητής, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και οι έρευνες συνεχίζονται στο υπόλοιπο νησί.

Στις έρευνες που γίνονται, κυρίως από τη στεριά, συμμετείχαν άνδρες από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική Κισάμου, την ΕΜΑΚ και τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, αλλά και κάτοικοι και παραθεριστές της νήσου. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην περιοχή Τρυπητή της νήσου καθώς ήταν το τελευταίο σημείο στο οποίο ο 31χρονος είχε δώσει σημεία ζωής.

prismanews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *