Λίγες ώρες… πριν τις αλλαγές στην υγεία…

Θέμα λίγων ωρών είναι να πάρουν φύλλο πορείας οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας που μετέχουν στην κινητικότητα ώστε μέσα στις επόμενες 22 ημέρες να έχει ολοκληρωθεί το σχέδιο αλλαγής χρήσης των νοσοκομείων…

Αύριο 23 Αυγούστου αναμένεται να εκδοθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για κατάργηση θέσεων στα νοσοκομεία υποδοχής κατά κατηγορία, κλάδο ή/και ειδικότητα,αφού προηγηθεί η γνωστοποίηση στο «Κεντρικό Τριμελές Συμβούλιο» και των κενών θέσεων στα νοσοκομεία υποδοχής.

Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου, το ειδικό τριμελές υπηρεσιακό συμβούλιο του υπουργείου Υγείας να προχωρήσει στην έκδοση του τελικού πίνακα διαθεσιμότητας καθώς και στις ατομικές διαπιστωτικές πράξεις θέσης σε διαθεσιμότητα. 

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι από την ημέρα αυτή και μετά την έκδοση των ατομικών διαπιστωτικών πράξεων θέσης οι εργαζόμενοι που τίθενται σε διαθεσιμότητα θα δουν το μισθό τους να ψαλιδιστεί κατά 25%.

Πρόκειται για τα νοσοκοµεία Πολυκλινική, Αµαλία Φλέµινγκ, Πατησίων, Αγία Βαρβάρα, Σπηλιοπούλειο (Αττική), Ειδικών Παθήσεων, Αφροδισίων και ∆ερµατικών Νόσων και Παναγιά (Θεσσαλονίκη).

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *