ΣΥΡΙΖΑ: Ομπρέλα Μαξίμου στο γαλάζιο δίκτυο διαφθοράς

Το πρωτοφανές θέαμα, πρωθυπουργός να στηρίζει στέλεχος του κόμματός του πριν αλλά και μετά την ανακοίνωση βαρύτατης δικαστικής απόφασης, ανέδειξε χθες ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ αφήνοντας υπόνοιες και για διακίνηση πολιτικού χρήματος, σε μια ανακοίνωση που φέρει τον τίτλο: “Οι εντιμότατοι φίλοι του κ. Σαμαρά”…

“Η υπόθεση Παπαγεωργόπουλου είναι πρωτοφανής όσον αφορά την πολιτική κάλυψη που έτυχε από την πρώτη στιγμή ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης από τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά”, στον οποίον απευθύνει εξάλλου το ερώτημα αν αισθάνεται την ανάγκη να πει κάτι έστω και τώρα…

Συγχρόνως, όμως, “υπάρχει τελικώς πολιτικό χρήμα σε αυτήν την υπόθεση, ναι ή όχι, γιατί τέτοια αμηχανία από τους κήρυκες της πάταξης της ανομίας;” είναι ένα άλλο ερώτημα που θέτει η Κουμουνδούρου, που θυμίζει επίσης ότι η υπόθεση Παπαγεωργόπουλου δεν είναι η μόνη, αφού υπάρχει και εκείνη του Π. Ψωμιάδη, ο οποίος όντας υπόδικος ήταν επικεφαλής της γαλάζιας προεκλογικής εκστρατείας στη βόρεια Ελλάδα.

“Γίνεται εμφανές ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα εκτεταμένο δίκτυο διαφθοράς και διαπλοκής που τυγχάνει της πολιτικής κάλυψης κεντρικά από το κόμμα της Ν.Δ και τον πρωθυπουργό” συμπεραίνει επίσης το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην από καθέδρας υπόδειξη της Ν.Δ. ότι δεν δέχεται υποδείξεις σε θέματα πολυετών καθείρξεων ή ισοβίων από τον ΣΥΡΙΖΑ, εκείνους δηλαδή “που υπερασπίζονται δημοσίως ληστές, βιαστές, τρομοκράτες και βαρυποινίτες;”, απάντησε με αναλυτική ανακοίνωση 12+2 ερωτημάτων η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία επέστρεψε τη γαλάζια συκοφαντία περί υπόθαλψης τρομοκρατών κ.ο.κ. προειδοποιώντας και με μηνύσεις, αρκεί να πάρουν και ενυπόγραφα το βάρος των καταγγελιών τους.

Αντί απάντησης επί της ουσίας, το (ανώνυμο) γραφείο Τύπου της Ν.Δ. έσπευσε να δώσει απάντηση δίκην δικαστού για το ποιοι ήταν μάρτυρες υπεράσπισης, συνήγορος της “17 Νοέμβρη”, γονείς καταζητούμενου ληστή – τρομοκράτη κ.ο.κ., καταπατώντας κάθε έννοια νομικού πολιτισμού, ατομικής ευθύνης κ.λπ.

Πηγή: avgi.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *