Όχι άλλα μαντριά!

Σε συνθήκες ολοκληρωτικής καταστροφής, αντί κάποιοι πνευματικοί άνθρωποι να εμπιστευτούν το λαό και να τον βοηθήσουν να αναλάβει τις ηθικές και πνευματικές του δυνάμεις μέσα από μια πλούσια παράδοση αγώνων και ηρωικών πράξεων και ….
ανάλογης στάσης
ζωής, τι κάνουν;

Πάνε να ποδηγετήσουν και να διαλύσουν ένα κίνημα λαικό ,το οποίο τείνει να δημιουργηθεί και εν δυνάμει ήδη υπάρχει στην κοινωνία δημιουργώντας νέα « μαντριά» ,για να τον εγκλωβίσουν και πάλι και τον χειραγωγούν… Για τόσο ηλίθιους μας περνάνε ,ώστε να πιστέψουμε ότι αποπνέουν κάτι ελπιδοφόρο όλοι «οι άνωθεν πεμπόμενοι και προβαλλόμενοι», τη στιγμή που ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ, για να μη φτάσουμε ως εδώ; Ή μήπως θέλουν να αποδεχτούμε την ολοκληρωτική λογική που λέει ότι άνωθεν πρέπει να επιβάλλονται πολιτικές από κάποιους που αυθαίρετα ονοματίζονται «πνευματικοί» άνθρωποι;

Οι αληθινά πνευματικοί άνθρωποι έμειναν έξω από αυτό το παιχνίδι της απόλυτης ευτέλειας και της ελιτίστικης αντίληψης περί δημοκρατίας, των λίγων και «εκλεκτών» εδώ και πολλά χρόνια!

Οι αληθινά πνευματικοί άνθρωποι είναι αυτοί που αγωνίζονται από την πρώτη στιγμή μέσα στο λαό και εμπιστεύονται και προβάλλουν τις υγιείς δυνάμεις που αυτός έχει. Οι αληθινά πνευματικοί άνθρωποι σέβονται πρώτα από όλα τον ίδιο το λαό και πασχίζουν για την αφύπνιση, τη χειραφέτησή του από τα κόμματα και τα ιδεολογήματα της απάτης. Επιδιώκουν να στηρίξουν και να ενδυναμώσουν το ηθικό του Έλληνα ,που πλήττεται και χτυπιέται αλύπητα στο μετερίζι του αγώνα για αξιοπρέπεια και ζωή, ώστε να συνειδητοποιήσει τη δύναμή του και να απαιτήσει τη χώρα και τη ζωή του… Κι όλα αυτά τα κάνουν με σταθερότητα και συνέπεια ,σεβόμενοι πάνω από όλα την αληθινή δημοκρατία, που εκπορεύεται από τον ίδιο το λαό.

Σίγουρα δεν είναι αυτοί που έμαθαν να ζουν από τα ευρωπαικά προγράμματα και τις επιδοτήσεις, ούτε αυτοί που παρασιτικά ευνοούσαν και τιμούσαν ανέκαθεν τους εξουσιαστές και δυνάστες αυτού του λαού.Έλεος! Πόσο ακόμα θα μας εμπαίζουν; Τι άλλο θα κάνουν για να οδηγήσουν το λαό στη λαιμητόμο των αγορών, να ευνουχήσουν τις ζωντανές και αγωνιστικές του δυνάμεις και να τον ποδηγετήσουν σαν να ήταν κοπάδι ;

Ο λαός μας, που συναισθάνεται την κρισιμότητα των καιρών , δε θα πέσει σε καμιά άνωθεν στημένη παγίδα, και δε θα ενδώσει στο εμπόριο ελπίδας ,που τόσο αναίσχυντα του «πουλάνε». Θα κάνει πράξη αυτό που διαισθάνεται ως χρέος του, για να σωθεί με ίδιες δυνάμεις βγαλμένες μέσα από τα ίδια του τα σπλάχνα. Θα γιγαντώσει το ενιαίο μέτωπο αντίστασής του από τα κάτω ,μέχρι αυτό να γίνει ο καταπέλτης όλου του παρασιτικού και καταστροφικού συστήματος, που τον οδηγεί στην ολοκληρωτική καταστροφή .

Όλοι μαζί θα νικήσουμε, γιατί εμείς είμαστε ο κυρίαρχος λαός κι ο αφέντης αυτού του τόπου.

Ε. Διαμαντοπούλου, μέλος του Ενιαίου Παλλαικού Μετώπου(Ε.ΠΑ.Μ)

triklopodia.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *