Βασίλης Καπερνάρος: “Οι βουλευτές μας είναι κούκλες”

“Ως Έλληνας αισθάνομαι ταπεινωμένος και εθνικά μη υπερήφανος. Αισθάνομαι ντροπή για αυτούς που με κυβερνάνε”, δηλώνει ο γνωστός δικηγόρος, Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος χαρακτηρίζει τους Έλληνες βουλευτές “κούκλες”, με “χάρτινες συνειδήσεις”. “Περισσότερη χρησιμότητα έχουν οι κούκλες στις βιτρίνες, παρά οι βουλευτές στη Βουλή των Ελλήνων”, τονίζει χαρακτηριστικά. “Σκέψου σε ποιο σημείο έχουμε φτάσει. Η επόμενη αναθεωρητική Βουλή θα αναθεωρήσει το Σύνταγμα με βάση το Μνημόνιο! Φτάσαμε στο έσχατο τραγικό σημείο, ο καταστατικός χάρτης της χώρας μας, η παρηγοριά μας, η καταφυγή μας, η ταυτότητα της χώρας μας να…..
προσαρμοστεί στο μνημόνιο! Αυτό σημαίνει αλλοτρίωση και απαλλοτρίωση της χώρας. Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς έχουν υπογράψει”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καπερνάρος θεωρεί ότι δεν αντιδρά κανείς ουσιαστικά σε αυτήν την κατάσταση, σημειώνοντας πως “κάποτε, όταν το εισιτήριο Λιόσα- Αθήνα από 2,20 πήγαινε 2,40 ξήλωναν τα πεζοδρόμια από την Κάνιγγος”.
Κατά τον κ. Καπερνάρο, ο μόνος που “ράβει γι’ αυτήν τη σύμβαση” που “έβαλε ταφόπλακα στο μέλλον των παιδιών μας είναι ο κ. Παπακωνσταντίνου. Έχει εξουσιοδοτηθεί από τους ασκούντες τη νομοθετική εξουσία και ο ίδιος για λογαριασμό όλων να διαπραγματεύεται και να υπογράφει”.
“Αυτή τη στιγμή οι βουλευτές μας είναι κούκλες. Περισσότερη χρησιμότητα έχουν οι κούκλες στις βιτρίνες, παρά οι βουλευτές στη Βουλή των Ελλήνων. Είναι εικονικά πρόσωπα. Είναι χάρτινες συνειδήσεις”.
“Σε κράτη της υποσαχάριας Αφρικής δεν πρόκειται ποτέ να βρεις το άρθρο 86 του συντάγματος. Όταν δεν φοβούνται την τιμωρία, όταν ψηφίζουν την ατιμωρησία δια του άρθρου 86 τότε καταλαβαίνεις ότι αυτοί είχαν σκοπό να μας παραδώσουν, να μας πουλήσουν, να μας παραχωρήσουν σε κάποιους τρίτους.
Δεν είναι δυνατόν υπουργοί και υφυπουργοί να κάνουν κακουργήματα και ο ανώτερος χρόνος παραγραφής να είναι τα 6 χρόνια! Εάν εγώ σε βρίσω και εσύ μου κάνεις μήνυση, τότε η μήνυση αυτή παραγράφεται σε 8 χρόνια. Το αντιλαμβάνεσαι”;
Όσον αφορά τέλος το ζήτημα των ημερών, την “αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας”, διατυπώνει την άποψή του για το τι μέλλει γενέσθαι. “Μπορούν να μεταβιβάσουν τα δικαιώματα σε τρίτους. Ο τρίτος μπορεί να κατασχέσει ελληνική γη. Να αμέσως-αμέσως πως συρρικνώνονται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Δια της συρρικνώσεως της γης. Και όπου γης είναι πατρίς…”, λέει χαρακτηριστικά.

cosmo

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

 1. Ανώνυμος

  ΒΑΣΙΛΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ.

  Reply
 2. Ανώνυμος

  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ,ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΣΤΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ
  ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ
  ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *