Ο Δήμαρχος Λουκάς Τζανής έχει χάσει τη μπάλα !

Σε μια πολύ σημαντική Συνεδρίαση για το μέλλον της ΔΗΚΕΠΑ ο Λουκάς Τζανής εμφανίστηκε χωρίς καμμία εισήγηση και χωρίς καμία πρόταση. Αφού στην αρχή ξεκίνησε να μιλάει για τα εντάλματα κλπ. Αφού στην αρχή της Συνεδρίασης έλεγε να μείνει ανοιχτή η ΔΗΚΕΠΑ (έτσι διέδιδε και ο Πρόεδρός της το πρωί), όταν του δείξανε τους νόμους που λένε ότι τα….
ΑΜΕΑ μπορούν να περάσουν στο Δήμο άρχισε να τα μαζεύει.

Στο τέλος κατέληξαν στη πρόταση που είχε κάνει ο Ζαχαρίας Ζούπης και η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ η οποία περιλαμβάνει 4 σημεία:

1. Χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των δεδουλευμένων.
2. Κινήσεις για να σιγουρευτεί και να επιταχυνθεί η διαδικασία έγκρισης του αιτήματος για νέες προσλήψεις δασκάλων των καλλιτεχνικών τμημάτων και των γυμναστών.
3. Παρέμβαση για να αποφευχθεί τυχόν μονομερής ενέργεια από τον ΟΑΕΔ λύσης του προγράμματος των ΑΜΕΑ.
4. Σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής με την συμμετοχή εκπροσώπων των εργαζομένων και τεχνοκρατών για την διεύρυνση τυχόν λύσεων, ανάμεσα της και η λύση της Επιχείρησης με το πέρασμα ΟΛΟΥ του χρέους προς τους εργαζόμενους, την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία στον Δήμο.

Ένα από τα αξιοσημείωτα γεγονότα που δείχνουν την “Καισάρεια” συμπεριφορά του Δημάρχου ήταν όταν η Άννα-Μαρία Δασκαλάκη με παρέμβασή της του είπε ότι φαίνεται να ξέρεις καλύτερα τι γινόταν στις προηγούμενες θητείες του Δήμου παρά στην δικιά σου.
Τότε ο Δήμαρχος Λουκάς Τζανής της απαίτησε σε έντονο ύφος να ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ

Αυτή είναι η συμπεριφορά του Δημάρχου απέναντι στη νεολαία και απέναντι σε όποιον προσπαθεί να του ασκήσει κριτική. Ευτυχώς η Άννα-Μαρία Δασκαλάκη δείχνει ότι έχει άποψη και δεν αρέσκεται να παριστάνει τη μαριονέτα στο Δημοτικό Συμβούλιο όπως κάνουν μερικοί/ες…!!!

Xristos S.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *