«Λερναία Ύδρα» το κύκλωμα ηρωίνης στην Κέρκυρα

Ακόμη και τους συγγενείς του είχε μπλέξει στη διακίνηση ναρκωτικών ο 50χρονος Έλληνας…

που είχε συλληφθεί στο Κοντόκαλι Κέρκυρας στις 26 Αυγούστου μαζί με δύο Αλβανούς ηλικίας 24 και 21 χρόνων, ενώ ετοιμάζονταν να «σπρώξουν» 700 γραμμάρια ηρωίνης και φιξάκια κοκαΐνης που έκρυβε στο αυτοκίνητό του!

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που συνεχίζουν τις έρευνες για την πλήρη εξάρθρωση του κυκλώματος συνέλαβαν δυο συγγενικά πρόσωπα του 50χρονου, έναν 24χρονο και μια 28χρονη, που είχαν θάψει και άλλες ποσότητες ναρκωτικών στην αυλή και σε εσωτερικούς χώρους του σπιτιού τους στην περιοχή της Ρόδας. Ο εκπαιδευμένος σκύλος της Δίωξης, όμως, τα ξετρύπωσε.

Συνολικά, βρέθηκαν θαμμένες συσκευασίες με 36 γραμμάρια ηρωίνης, 11 γραμμάρια κοκαΐνης, 14 γραμμάρια κάνναβης και 20 ναρκωτικά χάπια, καθώς και 171 πλαστικά σακουλάκια, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και 12 κινητά! Το σημαντικότερο εύρημα των αστυνομικών, όμως, ήταν ένα τετράδιο με σημειώσεις για τις αγοραπωλησίες ναρκωτικών που ίσως οδηγήσει στον εντοπισμό και άλλων μελών του κυκλώματος. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *