Η «Αλεπού» στο παζάρι για κανένα κοτοπουλάκι !!!

Θυμάστε οι παλαιότεροι τη διαφήμιση αυτή στη δεκαετία του ’70; Έτσι και ο Αρχηγός πρωί πρωί άρχισε από τον Αυτιά , συνεχίζει στο Χ¨Νικολάου και μέχρι το βράδυ έχει ο Θεός. Οι πρόθυμοι πάντα βοηθούν ένα πρόθυμο και κάτι προσπαθεί να κερδίσει και ο πρόθυμος …Ψηφουλάκια δηλαδή. Αλλά να που ο κόσμος δεν είναι χάνος και δεν τσιμπάει πια. Τους κατάλαβε όλους και ειδικά πως δημιουργώντας ένα κόμμα , στήνεις μια επιχείρηση, ή εν…..
προκειμένω ένα μαγαζί ή μαγαζάκι εν προκειμένω και εισπράττεις από τον κρατικό κορβανά χρήματα !!!
Και δια του λόγου το αληθές να και τα πειστήρια.. από την Σοφία Βούλτεψη που σήμερα γράφει στην ιντερνετική της εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ
( http://www.elzoni.gr ) : «13,5 εκ ευρώ θα μοιραστούν τα κόμματα του κοινοβουλίου το δεύτερο τρίμηνο του 2011, σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση.

Η απόφαση υπογράφεται από τον υπουργό Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη, ενώ αναμένεται και η νομοθετική πρωτοβουλία που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση για την αναμόρφωση της χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων από το κράτος.
Σύμφωνα με την απόφαση, το ΠΑΣΟΚ θα λάβει 5.436.332,61 ευρώ, η Νέα Δημοκρατία 4.249.890,51 ευρώ, το ΚΚΕ 1.306.274,48 ευρώ, ο ΛΑΟΣ 1.089.378,37 ευρώ, ο ΣΥΡΙΖΑ 972.624,83 ευρώ και οι Οικολόγοι Πράσινοι 450.155,20 ευρώ.
Σημειώνεται ότι τα (χρεοκοπημένα) κόμματα έχουν λάβει δάνεια από τράπεζες βάζοντας ως εγγύηση τις κρατικές επιχορηγήσεις ως το 2020 τουλάχιστον.
Σημειώνεται επίσης πως τα κόμματα δεν έχουν ακόμη μπει στον κόπο να κάνουν έλεγχο στα κομματικά τους ταμεία για να διαπιστωθεί αν έχουν γίνει παράνομες πληρωμές, αν και υπάρχει τουλάχιστον μία μαρτυρία, αυτή του Θ. Τσουκάτου, σύμφωνα με την οποία έλαβε από την Ζήμενς ένα εκ μάρκα, τα οποία απέδωσε στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ. Σημειώνεται επίσης ότι η υπογραφή της σχετικής απόφασης έγινε την ημέρα που στην Ευρώπη συζητείτο το ενδεχόμενο πτώχευσης της χώρας. Έχει κι’ αυτό την σημειολογική αξία του…»

Αυτές είναι κερδοφόρες επιχειρήσεις . Εμείς, τα κόμματα, τα παίρνουμε και σεις πληρώστε… Και αν δεν έχετε κόψτε το λαιμό σας να τα βρείτε. Εμείς θέλουμε την επιδότηση γιατί έτσι γράφει ο νόμος που ψηφίσαμε εμείς, χωρίς να σας ρωτήσουμε γιατί εσείς κάνατε αυτή τη χαζομάρα και μας στείλατε στη Βουλή να σας εκπροσωπούμε και να αποφασίζουμε ότι θέλουμε με βάση το κομματικό μας όφελος !!! Αυτά σκέφτονται και συζητούν μεταξύ τους αυτοί οι «καλοί» εθνοπατέρες μας και όταν μεταξύ τους τσακώνονται είναι για να βλέπουμε εμείς ότι κάνουν κάτι για όσους τους ψήφισαν!

Τώρα ο κύριος Καρατζαφέρης, ο πολλά υποσχόμενος πολιτικός αρχηγός, και επί χρόνια άνθρωπος της πολιτικής, και που ακόμη και το κόμμα του το έκτισε στο όνομα της Ελλάδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας (τα πιστεύει άραγε, διότι η ζωή του είναι αρκετά ζωηρή και δεν συμπορεύεται μ αυτές τις ιδέες) και ακόμη δεν έχει απαντήσει στο ερώτημα που του είχε θέσει ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μαρκόπουλος από του βήματος της Βουλής : «Πόσο παραπλανητικό ακούγεται το ίδιο το κόμμα και ο ίδιος ο αρχηγός του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης να κάνει άνοιγμα στους αγανακτισμένους από το μνημόνιο που ο ίδιος έχει ψηφίσει. Πόσο γελοίο ακούγεται ένας αρχηγός της ελάσσονος αντιπολίτευσης να ασκεί νουθεσία προς τους βουλευτές της πλειοψηφίας να ψηφίσουν το νέο μνημόνιο, που μάλιστα έχει αργήσει! Και πόσο αστείο ακούγεται να συμμετέχει στην διασπορά του φόβου, ότι στις 15 Ιουλίου τελειώνουν τα αποθέματα της χώρας και δεν θα υπάρχουν μισθοί και συντάξεις. Ο ίδιος αυτοπροτάθηκε για Υπ. Δικαιοσύνης αυτής της κυβέρνησης ή κάποιας άλλης κυβέρνησης που ο ίδιος ονειρεύεται… Δεν κάνει για αυτό. Κάνει για Υπουργός προπαγάνδας Τρόικας και κυβέρνησης ως άλλος Γεωργαλάς, αφού τόλμησε να μας φέρει μνήμες της χούντας που την παρουσίασε για παράδεισο, ξεχνώντας τι επακολούθησε.. Κυπριακό και τόσα άλλα. Για αυτό να τον πάρετε κύριοι του ΠΑΣΟΚ, για Υπουργό της προπαγάνδας! Χθες απείλησε ότι θα παραιτηθεί αυτός και οι βουλευτές του για να φοβηθούμε. Μα το Σύνταγμα έχει για όλα λύση.. Έψαξα και έμαθα ότι οι βουλευτές του, το έμαθαν από την τηλεόραση. Τελικά τι είστε, κόμμα ή εταιρία περιορισμένης ευθύνης; Και γιατί αντιδρά στην πρόταση για το πόθεν έσχες Υπουργών, Υφυπουργών και αρχηγών κομμάτων που εξελέγησαν από το 1974 και με μετά; Εμείς δεν φοβόμαστε. Εμείς δεν αποκτήσαμε 40 ακίνητα μετά την είσοδό μας στη Βουλή. Εμείς δεν έχουμε κανάλι παραπλάνησης στο κόμμα μας. Ούτε έχουμε κάτι να φοβηθούμε. Ο Γ. Καρατζαφέρης, έκανε την πολιτική του επιλογή. Είναι μπροστάρης του Γιώργου Παπανδρέου και του μνημονίου. Θα κριθεί για αυτό».

Και ο λαλίστατος … τίποτα ή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε αλλά και οι πρόθυμοι δημοσιογράφοι ποτέ δεν τον ρώτησαν γι αυτό!!! Τυχαίο δεν νομίζω.

ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *