Ποιο είναι το επόμενο βήμα της «θεωρίας των άκρων»;

Γράφει ο Τάκης Αναστασάκης

Ο πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος, και νυν «σοφός» του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την παρέμβαση του στην έκτακτη εκπομπή του ΣΚΑΙ για τα γεγονότα της Χρυσής Αυγής, δήλωσε πως κατέρρευσε η….
θεωρία των άκρων που προωθούν συστηματικά σύμβουλοι του Πρωθυπουργού, υπονοώντας σαφώς τον βουλευτή επικρατείας της ΝΔ κ. Χρύσανθο Λαζαρίδη.

Ο κ. Κωντσταντόπουλος πολιτικός μέντορας του κ. Τσίπρα, δεν έμεινε σε αυτό, χαρακτήρισε τους οπαδούς αυτής της θεωρίας ανιστόρητους και πολιτικά αστοιχείωτους. Ακόμη τόνισε πως η κυβέρνηση ήξερε για τη δράση της Χρυσής Αυγής..
Ο «σοφός» του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε το στίγμα της πολιτικής αντιπαράθεσης των επομένων ημερών, καθώς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες τόσο σε πολιτικό, όσο και σε δικαστικό επίπεδο.
Άξιο αναφοράς, πως οι απόψεις του κ. Λαζαρίδη, έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις εντός της ΝΔ αφού πολλά στελέχη της κυβερνητικής παράταξης έχουν λάβει σαφείς αποστάσεις από τη θεωρία των δύο άκρων και της πόλωσης που αυτή δημιουργεί. Αυτή η πολιτική ρητορική, είχε γίνει και επίσημος πολιτικός λόγος της ΝΔ και ενίοτε του κυβερνητικού εκπροσώπου, εξισώνοντας τη Χρυσή Αυγή με το ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ίδιες θεωρίες έχουν καταδικαστεί δε από τη «συγκυβερνώσα» παράταξη του ΠΑΣΟΚ και φυσικά από τη ΔΗΜΑΡ και το ΚΚΕ.
Ο κ. Λαζαρίδης, βρίσκεται στο πολιτικό στόχαστρο των μετριοπαθών, και όσων ζητούν ψυχραιμία, αφού οι εξελίξεις έφεραν το ένα «άκρο» να κατηγορείται ως εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με τη θεωρία των δύο άκρων ..και το άλλο «άκρο» θα έχει την ίδια μοίρα;

Υ.Γ.
Για όσους δεν κατάλαβαν ο κ. Κωνσταντόπουλος χαρακτήρισε τον κ. Λαζαρίδη ανιστόρητο και πολιτικά αστοιχείωτο, τον σύμβουλο του πρωθυπουργού..

Για το www.news4all.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *