Πάτρα: Διασκέδασαν μέχρι πρωίας την πρώτη καρναβαλική νύχτα! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησε χθες το φημισμένο Πατρινό καρναβάλι, με πλήθος κόσμου να συμμετέχει στις εκδηλώσεις και στην τελετή έναρξης, που πραγματοποιήθηκε με σύμμαχο τον καλόκαιρό.

Το κέντρο της πόλης γέμισε από κόσμο χθες το βράδυ. Από την πλατεία Γεωργίου, μέχρι τη Μαιζώνος, την Κορίνθου και τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου μικροί και μεγάλοι έδωσαν το παρών.

Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος με οριεντάλ ύφος εμπνευσμένος από τις “Χίλιες και μια νύχτες”, δημιουργία του κ. Λιβάνη σε συνεργασία με τον Νεκτάριο Σαρηγιάννη, έδωσε με τη παρουσία του το σύνθημα για την αρχή της φετινής καρναβαλικής περιόδου.

Η τελετή έναρξης έγινε για πρώτη φορά χωρίς πυροτεχνήματα, καθώς η αστυνομία δεν έδωσε τη σχετική άδεια και με τον Κώστα Πελετίδη να δίνει πολιτικό μήνυμα μέσω του Καρναβαλιού. Ο Δήμαρχος της Πάτρας στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο ρόλο της νεολαία και την άρνησή της να πνιγεί στην καταχνιά με παραπομπή στο τραγούδι «αρνιέμαι».

 

Συγκρότημα καλλιτεχνών διασκέδασε με καρναβαλικές μελωδίες τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία Γεωργίου, ενώ το στίγμα της διασκέδασης επιχείρησαν να δώσουν από νωρίς οι σχολές χορού της πόλης.




Πηγή: thebest.grpatrastimes.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *