Χωρίς τέλος οι συλλήψεις διακινητών και λαθρομεταναστών στην περιοχή του Βορείου Έβρου

Συνελήφθησαν χθες (18-10-2012) το πρωί, στην Εθνική Οδό Διδυμοτείχου – Αλεξανδρούπολης (ύψος Μάνδρας), από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 18χρονος υπήκοος Αφγανιστάν και ένας 26χρονος υπήκοος Ιράκ και μία 22χρονη ημεδαπή, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας τέσσερις (4) μη….
νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Αφγανιστάν.
Ειδικότερα, το βράδυ της Τετάρτης (17-10-2012), οι αστυνομικοί εντόπισαν, στην παρέβρια περιοχή του Διδυμοτείχου Έβρου, μια ομάδα τεσσάρων (4) ατόμων, η οποία καθοδηγούνταν από δύο (2) διακινητές και τέθηκαν σε διακριτική παρακολούθηση.
Το πρωί της επόμενης ημέρας (18-10-2012), η ομάδα με τους δύο διακινητές κατευθύνθηκε προς το ΚΤΕΛ Διδυμοτείχου, όπου η 22χρονη τους προμήθευσε έξι (6) εισιτήρια με προορισμό την Αλεξανδρούπολη και ακολούθως επιβιβάστηκαν όλοι στο λεωφορείο.
Στη συνέχεια, στην Εθνική Οδό Διδυμοτείχου – Αλεξανδρούπολης (ύψος Μάνδρας) οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το λεωφορείο και συνέλαβαν τους τρεις (3) διακινητές.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας.

http://www.radioevros.gr/2

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *