ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ: «ΑΝΟΙΞΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΩΡΑ, ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ… ΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ»

Με τον Γιάννη Κανελλάκη


● Ξεφτίλες, νούμερα, απατεώνες, τυχοδιώκτες, αναξιόπιστοι, λειψοί, άνανδροι, επικίνδυνοι, μαφιόζοι, της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, είναι ντροπή και αίσχος να κυκλοφορείτε ακόμα ελεύθεροι ανάμεσά μας. Εσύ, λαμόγιο όπως σε λένε, Παπακωνσταντίνου, έπρεπε να σου έχουν φορέσει τις χειροπέδες και να σε έχουν στείλει στο Γουδί για εκτέλεση. Δεν είναι τυχαίο που ο…..
κόσμος σε φωνάζει αλήτη και απατεώνα του ΠΑΣΟΚ. Έκρυβες τη λίστα για να καλύπτεις τα φιλαράκια σου, που χρωστάνε εκατομμύρια στο ελληνικό δημόσιο. Πληρωνόσουνα από τον ελληνικό λαό για να τον κλέβεις και για να τον κοροϊδεύεις λείψανδρε, όπως σε αποκαλούν. Μην ανησυχείς, όπου και να πας θα σε εντοπίσει η Ιντερπόλ, λένε αυτοί που ξέρουν από το ΠΑΣΟΚ.

● Βρε, βρε, βρε, το φιλαράκι μας ο Σμπώκος… Φώναζε και ξαναφώναζε ότι είναι αθώος, αλλά τα εκατομμύρια, τα σπίτια, τα ξενοδοχεία και τόσα άλλα, τα οποία του καταλογίζουν, δεν μας είπε ποτέ που τα βρήκε. Νόμιζε ότι θα γλίτωνε την δικαστική τσιμπίδα το φιλαράκι το καλό, αλλά που να ξέρει ότι οι δικαστικοί λειτουργοί δεν χαρίζονται ούτε στην μάνα τους πλέον, όπως και πριν βέβαια. Μόνο με την Δικαιοσύνη θα ξεβρωμίσει ο τόπος, γιατί τα λαμόγια και οι απατεώνες πολιτικοί – εκτός εξαιρέσεων – θέλουν όλα να τα καλύπτουν και να απολαμβάνουν αυτά που κλέβουν.

● Με το «τρίο μπελκάντο», Βουλγαράκη – Μεϊμεράκη – Λιάπη, τι θα γίνει αγαπητοί κύριοι εισαγγελείς ; Δεν θα φορέσετε χειροπέδες σ΄αυτούς ; Μπορεί να μας πει ο κύριος Μεϊμαράκης , πόσα …Μαρτίνια πίνει στην Ρόδο όταν πηγαίνει εκεί σε κουμπάρους και φιλαράκια ; Μπορεί να μας πει επίσης, τι περιουσία έχουν κάνει οι κολλητοί του, εκεί στο νησί του …φωτός, πόσα ξενοδοχεία, πόσες βίλες και τι καταθέσεις έχουν ; Αν δεν μας πει ο ίδιος, θα μας πουν κάποιοι άλλοι και πολύ σύντομα. Το ίδιο ισχύει και για τα αρχιλαμόγια, όπως τ’ αποκαλούν, Βουλγαράκη – Λιάπη, που δεν ξέρουν πόσα εκατομμύρια έχουν στις τράπεζες. Έρχεται η σειρά σας, λένε στις πιάτσες αυτοί που έπεσαν θύματα των σκληρών οικονομικών μέτρων που ψηφίσατε εναντίον τους. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε, τα πράγματα έχουν αγριέψει και όλα κρέμονται από μία κλωστή. Έτσι και γίνει η αρχή, ολόκληρη η χώρα θα ζήσει τραγικές μέρες.

● Αχ, ρε Ραγκούση, τι ψώνιο έγινες κι εσύ, όπως λένε στην Πάρο. Πολλών διαστάσεων…Πλούτισες κι εσύ μέσα από το ΠΑΣΟΚ και τώρα το παίζεις αντίσταση. Τι νούμερο χειροπέδες φοράς σύντροφε ; Πες αλεύρι ; Το ΣΔΟΕ σε γυρεύει.

● Το τραγούδι τα «Μουτζουρωμένα χέρια» το ξέρετε ; Αν όχι, σε λίγο θα σας τραγουδήσει κάποιος, που ενώ ήταν έτοιμος να εγκρίνει μια επένδυση των 160 εκ. ευρώ στην ΕΣΑΛ, ξαφνικά την ανέβαλε για άγνωστους λόγους, μέχρι στιγμής. Κι ενώ είχε πει στους συντελεστές του έργου ότι είναι όλα έτοιμα, η επένδυση Σαρατόγκα χάλασε την τελευταία στιγμή, γιατί κάποιοι την …Μουτζούρωσαν. Ποιοι είναι αυτοί ; Θα τους μάθετε σύντομα.

● Θα θέλαμε να μάθουμε και να ενημερωθούμε, ποιος ή ποιοι αλλοίωσαν την λίστα Λαγκάρντ με τους φοροφυγάδες, πριν σταλεί στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Και φυσικά ο Σαμαράς, ως καλαματιανή αλεπού που είναι, δεν άνοιξε καθόλου τον φάκελο, αλλά τον έστειλε κατευθείαν στο ΣΔΟΕ. Τώρα, ποιοι φουσκώνουν και ξεφουσκώνουν, θα το μάθουμε σύντομα, όπως λένε αυτοί που ασχολούνται με αυτά.

● Ποιος γιός , από τον χώρο των μίντια, είναι φορέας … ? Λέτε η Ολλανδία να κάνει το θαύμα της ; Μακάρι. Το ευχόμαστε από την καρδιά μας. Η πληροφορία είναι αποκλειστική.

● Ποιοι θέλουν να βγάλουν στο σφυρί, το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» έναντι 90 εκ. ευρώ, ενώ από υπηρεσίες εξωτερικού έχει εκτιμηθεί πάνω από 230 εκ. ; Κάποιοι αναφέρουν ότι στην περίπτωση αυτή ο υπουργός Υγείας κ. Λυκουρέντζος, πατάει όσο πατάει η γάτα. Αν πράγματι συμβαίνει αυτό, ας προσέξει μην τον …σκίσουν. Όσο για κάποιον υφυπουργό, που ακούει στο όνομα Μηταράκης, και ψιλοκουνάει τον κ…. του, να προσέξει γιατί τριγύρω του κυκλοφορούν πολλά …αγγούρια ! Αυτά προς το παρόν. Έπεται συνέχεια, μα τι συνέχεια…

● Αυτοί οι εργαζόμενοι, στον «Ερυθρό Σταυρό» και στο «Ερρίκος Ντυνάν», θα πληρωθούν επιτέλους, βρε παιδιά ; Τόσα λεφτά έχουν στο εσωτερικό και το εξωτερικό οι παράγοντες των νοσοκομείων, δεν μπορούν να βάλουν μερικά φράγκα να φάνε κι αυτοί λίγο ψωμάκι ;

● Μ’ αυτό το καράβι που πήγαινε στο Ρέθυμνο, ποιος ασχολείται τώρα ; Έπαθε, πράγματι, ζημιά και «νοσηλεύεται» στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ή δάκτυλος συμφερόντων σταμάτησε την προπέλα ; Ο κόσμος του Ρέθυμνου και όχι μόνο, παρακολουθεί με αγωνία, την «ανάρρωση» του καραβιού και περιμένει με λαχτάρα να ξαναδεί το καράβι να κάνει τα δρομολόγια, Πειραιά –Ρέθυμνο, Ρέθυμνο – Πειραιά. Αν όπως λένε, διαπιστώσουν σαμποτάζ και το καράβι σταματήσει τα δρομολόγια, απειλούν ότι θα κάψουν το λιμάνι και του Ρέθυμνου και του Πειραιά.

● Κύριε Γιώργο Πατούλη, πρόεδρε του Ιατρικού Συλλόγου, ακούγεται ότι μαζί με τον κ. Μόσιαλο , έχετε κάνει φαρμακευτική εταιρεία. Είναι πράγματι έτσι ; Όταν μου το είπαν, αρνήθηκα να το πιστέψω. Μου είπαν όμως να σας ρωτήσω δημόσια. Κι αυτό κάνω…

● Η παρουσίαση του βιβλίου «Ο ρασοφόρος Ζορμπάς», που γράψαμε με τον συνάδελφο Μανόλη Πατινάκη, έγινε ανάμεσα σε δεκάδες άτομα, φίλους, συγγενείς, θαυμαστές του, και πολλούς άλλους, στο Δημοτικό Σχολείο στον Ασώματο στο νότιο Ρέθυμνο, όπου γεννήθηκε και μεγαλούργησε ο αιώνιος Παπαμιχάλης. Μίλησαν φίλοι του, πρώην δήμαρχοι, νυν αντιδήμαρχοι, καθηγητές, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, και παλιοί του φίλοι, που όπως είπαν, ήταν μια ξεχωριστή φυσιογνωμία και δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ. Πάντα θα σε θυμόμαστε και θα σε αγαπάμε αιώνιε Παπαμιχάλη.

● Αρούληηηηηηη, ακόμη κάνεις τα μπάνια σου στη Μύκονο ; Μην ξεχάσεις το μπουρνούζι σου και κρυώσεις… Α, ρε , βρεγμένη σανίδα, που θέλεις , λαμόγιο του Κολωνακίου.

● Καιρός: Το ανέκδοτο της ημέρας : Πάνος Παναγιωτόπουλος, υπουργός Εθνικής Άμυνας. Αχ, Ελλάδα, τι έχουν να δουν τα μάτια σου ακόμα…

http://www.agioritikovima.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *