Πού θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα οι πολιτικοί αρχηγοί

Σε τέσσερις… γωνιές της Ελλάδας θα βρεθεί η Πολιτική και Πολιτειακή ηγεσία της χώρας για να γιορτάσει τη Λαμπρή. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας βρίσκεται εδώ και μία περίπου εβδομάδα στα Ιωάννινα και έχει καταλύσει στο σπίτι του, στο χωριό…
Φραγκάδες Ζαγορίου, και την Κυριακή του Πάσχα θα επισκεφθεί, όπως κάθε χρόνο στρατιωτικό φυλάκιο.
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο και το Costa Navarino, θα βρεθεί ο πρωθυπουργός. Το πολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο συνηθίζει να επισκέπτεται ο κ. Σαμαράς τις ημέρες του Πάσχα και κατά τις θερινές του διακοπές, ανήκει στη φιλική οικογένεια Κωνσταντακόπουλου.
Όπως προκύπτει από το στενό του περιβάλλον, ο ίδιος έχει πολλά στο μυαλό του και με την επιστροφή του από τις σύντομες διακοπές θα πάρει επάνω του τον προεκλογικό αγώνα για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές αλλά και για τις ευρωεκλογές.
Στη Νότια Κρήτη θα βρεθεί για ακόμη μία φορά ο Αλέξης Τσίπρας, με τη σύζυγό του και τα δυο παιδιά τους για ολιγοήμερες διακοπές.
Ο ίδιος άλλωστε, όπως μαθαίνει το iefimerida.gr έχει προγραμματίσει περιοδεία στο νομό από τις 22 έως τις 24 Απριλίου. Παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμά του βρίσκεται υπό κατάρτιση, αναμένεται να πραγματοποιήσει ομιλία στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας, στα Χανιά, ενώ Θα επισκεφθεί Ρέθυμνο και Σητεία.
Επίσης, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κρατάει την πρωτεύουσα του νησιού σαν κρυφό άσο στο μανίκι, αφού στο Ηράκλειο έχει προγραμματίσει πλην απροόπτου την κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κόμματος, η οποία θα λάβει χώρα την τελευταία μέρα της προεκλογικής εκστρατείας, την Παρασκευή 16 Μαΐου, δύο μόλις ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την εκλογική αναμέτρηση.
Στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη, θα κάνει Πάσχα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο κ. Βενιζέλος θα μείνει στην πόλη μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας και θα επιστρέψει στην Αθήνα, όπου τον περιμένει φορτωμένο πρόγραμμα ενόψει των διπλών εκλογών του Μαΐου.
Σε νησί θα περάσει τις εορτές του Πάσχα και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, και συγκεκριμένα στην Ικαρία, από όπου κατάγεται η σύζυγός του.
Στο κλεινόν άστυ θα μείνει και φέτος το Πάσχα, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και όπως όλα δείχνουν ο Φώτης Κουβέλης θα κάνει Ανάσταση στην Κυψέλη, όπου και διαμένει!
Στην Αθήνα δεν αποκλείεται να παραμείνει και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ,αν και δεν έχει οριστικοποιηθεί το πρόγραμμά του, ενώ πηγές του Περισσού αναφέρουν πως «δεν αποκλείεται να περάσει λίγες ημέρες στη γενέτειρά του, τη Λαμία».

Πηγή : patrastimes.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *