ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΩ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

Για άλλη μια φορά επιβεβαιωνόμαστε πλήρως. Χθες για άλλη μια φορά πρώτη σας δώσαμε την είδηση πως και το ΠΑΣΟΚ μέσω του…
Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π.Τατούλη είχε καλέσει την ΧΑ στις παρελάσεις. Σήμερα έρχονται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με γραπτή δήλωση τους να μας επιβεβαιώσουν. Διαβάστε το ρεπορτάζ…

Την απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη να προσκαλέσει στις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί το ΠΑΣΟΚ, που στήριξε τον συνδυασμό του στις εκλογές του 2010, να πάρει θέση.

Συγκεκριμένα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο, Κώστας Ζαχαριάς, Δημήτρης Κοδέλας και Θανάσης Πετράκος, με κοινή γραπτή δήλωσή τους, αναφέρουν ότι «εκτός από τον κ. Τζιτζικώστα τα ίδια έκανε και ο κ. Τατούλης στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου» αφού «κάλεσε τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής να παραβρεθούν στους εορτασμούς για την ιστορική επέτειο».

«Το ΠΑΣΟΚ του οποίου ήταν ο εκλεκτός στις περιφερειακές εκλογές του 2010, αλλά και τα στελέχη του, που είναι μέχρι και σήμερα συνεργάτες του, τι έχουν να πουν; Θα καταδικάσει το ΠαΣοΚ τον κ. Τατούλη και θα ζητήσει την παραίτησή του;» ερωτούν οι τρεις βουλευτές.

Για το ίδιο θέμα ο περιφερειακός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου Βαγγέλης Γούργαρης κατέθεσε επερώτηση στον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, από τον οποίο ζητά εξηγήσεις για τη στάση αυτή της περιφέρειας.

dimotikosafari.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *