ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!

Η συνέντευξη στην Μαριλένα Κασίμη για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αξίζει να καμαρώσετε τη συλλογιστική τής κ. Γιαννακάκη…

υποψήφιας με την ΔΗΜΑΡ. Κάποιοι έλληνες πολίτες, εδώ και 20 περίπου χρόνια στερούνται του ανθρώπινου δικαιώματος της διαχείρισης της περιουσίας τους. Κάποιοι άλλοι έλληνες πολίτες την έχουν καταλάβει και αρνούνται να φύγουν. 
Η κ. Γιαννακάκη είναι υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά ταυτόχρονα υπέρ των καταληψιών! Και πανηγυρίζει επειδή με ΔΙΚΕΣ της ενέργειες οι καταληψίες εξακολουθούν να καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα των ιδιοκτητών. Ταυτόχρονα συμβουλεύει τους πρώτους να στραφούν κατά του ελληνικού κράτους διότι δεν προστατεύει τα δικαιώματά τους! Κι όταν το κράτος το κάνει, η κ. Γιαννακάκη “μπλοκάρει” την δικαστική απόφαση! 
Η παράνοια της κατά φαντασίαν αριστεράς σε όλο της το μεγαλείο! Λεπτομέρεια: οι έλληνες πολίτες που στερούνται της περιουσίας τους είναι οι ολιγάριθμοι ιδιοκτήτες των οικοπέδων πίσω από το Νομισματοκοπείο στο Χαλάνδρι. Οι καταπατητές είναι Ρομά, πολύ περισσότεροι, και φυσικά έχουν πολύ περισσότερες ψήφους. Το διαχρονικό slogan της AMSTEL μια χαρά θα ταίριαζε στην δήθεν αριστερά.

Από την προσωπική σελίδα του Θάνου Τζήμερου στο fb
logiastarata.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *