Βδελυρά ΄Εθνη – Αθάνατοι

Πριν πολλά -πολλά χρόνια οι πρόγονοί μας ήταν κάτοχοι της γνώσης, όσης είχε διασωθεί από τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα ή είχε μαζευτεί στα χρόνια που μεσολάβησαν από τα τρομερά εκείνα γεγονότα. Η ζωή είχε ξανανθίσει στον πλανήτη και οι άνθρωποι ασχολούνταν με την καθημερινότητα εκτός από κάποια ανήσυχα πνεύματα που ξεσκάλιζαν και αναδιφούσαν γνώσεις επί πλέον των υπαρχουσών. Πρίν τον κατακλυσμό η Ελληνική επικράτεια ήταν απλωμένη σε όλη την εύκρατο ζώνη. Σήμερα κατόρθωσε ένας ηλίθιος να κοντεύει να την εξαφανίσει Αν περιτρέξουμε τα υπάρχοντα ευρήματα, γλυπτά , ανάγλυφα, σχεδιασμούς, από Αίγυπτο , Ελλάδα και εγγύς Ανατολή, θα παρατηρήσουμε ότι σε αρκετά από τα ευρήματα υπάρχει το στοιχείο της υπερβολής.
Ας δούμε κάποια από αυτά. Το άγαλμα της Σφίγγας στο μουσείο των Δελφών, Οι Κένταυροι στα κλεμμένα Ελγίνεια. Αγάλματα Σατύρων και λοιπών ακολούθων του Διόνυσου Οι ημιερπετοειδείς στην αρχαία αγορά.Τα αγάλματα του Ωρου και του΄Αννουβη, της Σφίγγας στην Αίγυπτο και όχι μόνον. Τα περίεργα φτερωτά όντα σε Ασσυριακά και Περσικά γλυπτά (ανάγλυφα), τα ανθρωπόμορφα ζώα μας οδηγούν σε σκέψεις διάφορες. Πρωταρχική είναι ότι ο καλλιτέχνης βλέπει συνήθως και ζωγραφίζει ή λαξεύει, δεν απεικονίζει σκέψεις (αυτό είναι πολύ νεώτερο φρούτο). Θεωρώ δεδομένο ότι δεν ήταν πλάσματα ζωηρής φαντασίας. Πως μας προέκυψαν; Από τα πειράματα γενετικής του Κρόνου του οποίου οι γενετιστές αρέσκονταν σε αναμίξεις ανθρώπων και ζώων.
Λέγεται ότι στην Ελληνική ύπαιθρο σε απόμερες περιοχές υπάρχουν και διαβιούν κάποια τέτοια πλάσματα (όπως η Αρπτυϊα που εμφανίσθηκε στην περιοχή του αεροδρομίου των Σπάτων κατά την διάρκεια των χωματουργικών εργασιών) και πιθανότατα διαβιούσε και διαβιεί σε σπήλαιο απέναντι από τους Δελφούς εκτός αν είναι άλλη. Μην ξεχνάμε και τους περιβόητους Υποχθόνιους οι οποίοι προφανώς είναι πραγματικότητα. Ας σκεφθούμε ότι στο κάστρο του Πασσαβά(Μεταξύ Σπάρτης-Καλαμάτας) κάποιοι ερευνητές έπεσαν επάνω σε υποχθόνιους που παραλίγο να τους καννιβαλήσουν.
Ο Πλούταρχος (Ιεροφάντης του Απόλλωνα) άνδρας πολυγραφότατος, αναφέρει σε βιβλίο του όπου πραγματεύεται τα σχετικά με τον Μ. Αλέξανδρο ότι ο Αλέξανδρος πολέμησε εναντίον υποχθονίων (υπογείων πολιτειών).Αναφέρεται γενικά και όχι Γεωγραφικά στην εκστρατεία προς Ανατολάς. Στην Εγκυκλοπαιδεία ττου Ηλίου στο λήμμα Αλέξανδρος υπάρχουν ξυλογραφίες από την παραϊστορία όπου φαίνεται να μάχεται με περίεργα πλάσματα.. Η λερναία ΄Υδρα και οι Στυμφαλίδες όρνιθες κάτι θέλουν να πούνε δεν ήταν μυθιστορήματα της δεκάρας.
Όλα τα παραπάνω που έγραψα έχουν σκοπό να σας προετοιμάσουν για κάποια αποκάλυψη που μου έκανε φίλος εκ Κύπρου(o Alamango) που θυμήθηκε ότι ο καθηγητής τους στην Ιστορία, τους αποκάλυψε ότι βρήκε σε κάποιο παλιό βιβλίο του 19ου αιώνα την πληροφορία ότι οι Αθάνατοι (προσωπική φρουρά του μεγάλου Βασιλέως) που αριθμούσαν 10.000 άνδρες σε σταθερό αριθμό δεν ήταν Μήδοι ή Ελαμίτες όπως γράφουν οι Εγκυκλοπαίδειες αλλά ανήκαν στα βδελυρά έθνη (αυτά που είχε αποστολή να φυλακίσει ο Μ. Αλέξανδρος και να σφραγίσει την πύλη στην ΄Αορνο Πέτρα). Οι Αθάνατοι λοιπόν ήταν άνδρες Ρωμαλέοι και ας πούμε απρόσβλητοι στα συνήθη όπλα, είχαν κάνει συμφωνία με τον μεγάλο Βασιλιά να τους επιτρέπεται να τρώνε αυτούς που σκότωναν στην μάχη.
Όταν ο Ξέρξης αποφάσισε την εισβολή στην Ελλάδα οι Θεοί για να προστατεύσουν τα παιδιά τους (τους Ελληνες), συμβούλεψαν να κατασκεύασουν όπλα από ασημάτσαλο. Ανάμιξη ασημιού με τον σίδηρο, επειδή γνώριζαν ότι ο ΄Αργυρος έχει δηλητηριώδη επίδραση στις σάρκες των υποχθονίων. Ετσι ενώ άλλα περίμεναν από την δράση των Αθανάτων αυτοί τα έφεραν σκούρα με τις απώλειές τους από τα Ελληνικά όπλα. Ενισχυτικό της όλης καταστάσεως είναι ότι στην ταινία «Οι 300» οι Αθάνατοι φορούσαν μεταλλικές μάσκες. Όταν έπφτε καμιά από χτύπημα απεκάλυπτε Σαυροειδή μορφή. Σιγά μη δεν γνώριζαν οι Εβραίοι που δημιούργησαν την ταινία, τι ήταν.
Ένα γεγονός στην Ιστορία μας που πάει να σβήσει. Μην νομίστε ότι έχουμε ξεμπερδέψει με τους υποχθόνιους. Και στην Βίβλο του Μωυσή υπάρχουν αναφορές (που τις βρήκαν οι υποτιθέμενοι σκηνίτες) και στην αποκλάλυψ η οποία είναι ανθλόγιο από το εξαφανισμένο Ελλάνιο έπος. Βρίσκονται εδώ και περιμένουν την ώρα τους. Μαρτυρίες υπάρχουν πολλές.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *