Πρόγραμμα της ΝΔ είναι το πρόγραμμα της Τρόικας, που γέμισε τη χώρα ερείπια

Εκ πεποιθήσεως ή λόγω φόβου ο Α. Σαμαράς, κρυβόταν, απαξιώνοντας τη Βουλή, τους θεσμούς, τη Δημοκρατία;

Εκ πεποιθήσεως ή λόγω φόβου ο Α. Σαμαράς, αρνείται κάθε συζήτηση με τους «υβριστές» του, όπως αποκαλεί τους πολιτικούς αντιπάλους του;

Αλήθεια, πότε ο Α. Τσίπρας, αποκάλεσε τον απερχόμενο πρωθυπουργό, προδότη, δοσίλογο, πουλημένο, γιουσουφάκι των Τροικανών;

Είναι πρωτοφανής η ευκολία με την οποία ψεύδεται ο Α. Σαμαράς!

Τι να πρωτοθυμίσουμε;

Πως «δεν θα συγκυβερνούσε ποτέ με το ΠΑΣΟΚ», θα συγκροτούσε «μία και μόνη εξεταστική επιτροπή», θα προσκυνούσε τη Μέρκελ, δηλώνοντας «ουδείς αναμάρτητος», θα εξαπατούσε τον Ελληνικό λαό στις εκλογές του 2012, θα μοίραζε χάντρες (success story) και καθρεφτάκια (έξοδο από τα Μνημόνια).

Ελεγε ότι διαπραγματεύεται και έπαιρνε εντολές. Ελεγε ότι θα βγούμε στις αγορές και μας έμπαζε πιο βαθιά στην εθνική υποτέλεια.

Και τώρα, που πνέει τα λοίσθια, επιστρατεύει την αδίστακτη κινδυνολογία, τη μπλόφα του Grexit, το φάντασμα της δραχμής κι άλλα ευτράπελα του τύπου «ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει στα ζάρια τα συμφέροντα της πατρίδας».

Η επιχειρηματολογία της απερχόμενης κυβέρνησης είναι τραγελαφική. Επιπέδου Βούλτεψη, Αδωνι, Γιακουμάτου, Μπαλτάκου και σία.

Ψάξτε να βρείτε ένα πράγμα, ένα θέμα, έναν τομέα για τον οποίο ο Α. Σαμαράς, είπε την αλήθεια, που αίφνης πρόταξε ως έμβλημα της προεκλογικής του εκστρατείας.

Δύο εβδομάδες απομένουν έως τις εκλογές, αλλά ουδείς αναφέρεται στο πρόγραμμα της ΝΔ. Ετσι, δικαιώνονται όσοι υποστηρίζουν ότι πρόγραμμά της, είναι το πρόγραμμα της Τρόικας, που γέμισε τη χώρα με ερείπια. Πρόγραμμά της είναι το διαβόητο e-mail Σαμαρά-Βενιζέλου-Χαρδούβελη, που πασχίζουν, ηλιθιωδώς, να αποκρύψουν από τους πολίτες.

Η ΝΔ μετατράπηκε σε κόμμα-παράρτημα των δανειστών. Και όχι μόνο.

Αρκεί να θυμηθούμε τον ορισμό που έδωσε στη ΝΔ του Α. Σαμαρά, ο διευθυντής του ΒΗΜΑτος Αντώνης Καρακούσης:

«Περνώντας τα χρόνια, η ευρύτερη δεξιά παράταξη παραμορφώθηκε. Στην πολυκατοικία της – για να θυμηθούμε και τον διωκόμενο πλέον Καρατζαφέρη – έφθασαν να συγκατοικούν μαχαιροβγάλτες, θρασύδειλοι ροπαλοφόροι, θεομπαίχτες μιζαδόροι, εθνικό – λαϊκιστές της συμφοράς,κάτι ξεπεσμένοι Καραμανλικοί, οι «Μοραΐτες» του αρχηγού και ένας απίθανος κύκλος επιχειρηματιών της Κολομβιανής σχολής που όλα τα σφάζουν κι όλα τα μαχαιρώνουν,χωρίς κανένα μέτρο και ουδένα σεβασμό απέναντι στους νόμους. Αυτή η δεξιά παράταξη ουδεμία σχέση έχει με εκείνη του ιδρυτή της».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *