Ν.Μαδούρο: “Η δεξιά του Σαμαρά προέβη σε βρώμικη εκστρατεία κατά της Βενεζουέλας” – Ε, όχι και “δεξιά” η ΝΔ!

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Αλέξη Τσίπρα για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και επιτέθηκε κατά του Α.Σαμαρά για την βρώμικη εκστρατεία κατά του λαού της
Βενεζουέλας, χαρακτηρίζοντάς τον “δεξιό”! Στο μπατζάκι, ίσως. Αλλά μέχρι εκεί. Γιατί οι δεξιοί είναι εθνικά υπερήφανοι Ελληνες και βάζουν πάνω απ’όλα την πατρίδα. Καμία σχέση, δηλαδή, με τον Α.Σαμαρά…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου Μαδούρο:

«Ο Πρόεδρος της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο Μόρος, η Μπολιβαριανή Κυβέρνηση και ο βενεζουελάνικος λαός, συγχαίρουν τον ελληνικό λαό, που ασκώντας πλήρως την λαϊκή του κυριαρχία με την συμμετοχή και τη ψήφο του, εξέφρασε την αδιαμφισβήτητη δημοκρατική του προσήλωση.

Η Βενεζουέλα αποστέλλει τα θερμά της συγχαρητήρια στο πολιτικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και στον σύντροφο Αλέξη Τσίπρα για την ιστορική νίκη και εύχεται κάθε επιτυχία στη θητεία του, εκφράζοντας για άλλη μια φορά την αλληλεγγύη και τη στήριξή της.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής διαδικασίας, η δεξιά προέβη σε μια βρώμικη εκστρατεία εξαπολύοντας μια σειρά επιθέσεων κατά του λαού της Βενεζουέλας και της Μπολιβαριανής Επανάστασης, στην οποία δεν υπέκυψε η συνείδηση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Από την Πατρίδα του Απελευθερωτή Σιμόν Μπολίβαρ και του Αήττητου Κομαντάντε της Μπολιβαριανής Επανάστασης Ούγκο Τσάβες, ο Πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο επιθυμεί να εκφράσει στον αδελφό ελληνικό λαό κάθε επιτυχία σε αυτή τη νέα εποχή πολιτικών και οικονομικών μετασχηματισμών.

Η Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας επαναεπιβεβαιώνει την προθυμία της να εργαστεί υπέρ της ανάπτυξης, της ειρήνης, της συνεργασίας και της υπεράσπισης ενός δίκαιου και πολυπολικού διεθνούς συστήματος.

Καράκας, 25 Ιανουαρίου 2015».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *