Η όποια αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή τη φορά μπορεί να γίνει η καταδίκη της Ελλάδας

Παρακολουθώντας την προεκλογική αναμέτρηση των κομμάτων αυτή την φορά εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι σ’ αυτές τις εκλογές υπάρχουν κάποια δεδομένα που πρέπει να λάβει ο Έλληνας υπ’ όψιν του πριν ρίξει στην κάλπη την ψήφο του, η οποία (ψήφος) μπορεί να είναι είτε η σωτηρία του είτε η καταδίκη του.

Για παράδειγμα, αυτή την φορά γνωρίζουμε εκ των προτέρων τον νικητή των εκλογών. Γνωρίζουμε επίσης ότι δεν θα υπάρξει (και δεν πρέπει να υπάρξει) αυτοδύναμη κυβέρνηση. Άλλωστε αυτές έχουν τελειώσει προ πολλού στην Ελλάδα. Ένα άλλο δεδομένο είναι οι συμμαχίες των κομμάτων τις οποίες επίσης γνωρίζουμε από πριν, αφού οι ηγέτες τους, προκειμένου να πάρουν το «πράσινο φως» από την Ευρώπη για να «κατέβουν» στις εκλογές, δήλωσαν από νωρίς τι θα κάνουν και τι δεν θα κάνουν όταν κλιθούν να πάρουν μέρος στην όποια συγκυβέρνηση τους ζητηθεί.

Στα τηλεοπτικά πάνελ βλέπουμε τους υποψήφιους να διαπληκτίζονται κα να διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για το χρέος. Δηλαδή, το κούρεμα, την μονομερή καταγγελία του μνημονίου ή το σκίσιμό του, το που θα βρεθούν τα χρήματα, την ανάπτυξη, την Ευρωζώνη και άλλα τέτοια. Κανείς όμως (ή σχεδόν κανείς) δεν μιλάει για τα εθνικά θέματα. Κανείς, εκτός από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος είναι ο μόνος που έχει θέσει από τώρα τις κόκκινες γραμμές του πάνω στα ζητήματα αυτά. Επίσης είναι ο μόνος που στο κόμμα του δεν δέχθηκε να βάλει στα ψηφοδέλτια του στην Ξάνθη και στην Ροδόπη υποψήφιους «προτεινόμενους» από την Τουρκική πρεσβεία. Και δεν το έκανε γιατί γνωρίζει πολύ καλά τις συνέπειες αυτής της πράξης του. Μπορεί να του στοιχήσει σε ψήφους αυτή του η απόφαση, (και θα του στοιχήσει) αλλά εμένα τον Έλληνα μου στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Και πριν προλάβουν οι καλοθελητές να μιλήσουν για τον Ιρφάν Μεχμέταλη, τους παροτρύνω να κάνουν μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο και πολύ εύκολα θα δουν ότι πρόκειται για Έλληνα πομάκο, και μάλιστα πολύ πατριώτη. Είναι ο μοναδικός πραγματικός Έλληνας πομάκος που έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα να φωνάζει ότι «Η μειονότητα στην Θράκη είναι θρησκευτική και όχι τουρκική».

Τι γίνεται όμως με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εκεί στην Θράκη; Είναι αλήθεια οι εκεί υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ στην Ξάνθη και Αϊχάν Καραγιουσούφ μαζί με τον Μουσταφά Μουσταφά στην Ροδόπη γυρίζουν στα χωριά, που υπάρχει πλειοψηφία Ελλήνων μουσουλμάνων είτε και αμιγώς Ελλήνων Μουσουλμάνων και υπόσχονται πράγματα για τα οποία δεν θέλω να πιστεύω ότι θα εύρισκαν σύμφωνη την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ; Και δεν μιλώ για θέματα της εκπαίδευσης σήμερα, ούτε και στις παλιές αιτιάσεις περί πολιτών δεύτερης κατηγορίας, γιατί δεν είναι αυτές ώρες να ρίχνουμε όλοι μαζί λάδι στη φωτιά.

Γνωρίζω όπως όλοι ότι υπόσχονται στους κατοίκους (μουσουλμάνους) της περιοχής ότι η θα αναγνωριστεί η μουσουλμανική μειονότητα ως εθνική μειονότητα, ήτοι τουρκική. Είναι αλήθεια αυτό άραγε; Θα ήθελα όμως στις τόσες συζητήσεις που γίνονται στα τηλεοπτικά παράθυρα, πολλές χωρίς νόημα, και διαξιφισμούς για το θεαθήναι, να ακούσω αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χορηγήσει λευκή κάρτα στους υποψηφίους του να ισχυρίζονται κάτι τέτοιο.

Και γνωρίζοντας τις πιέσεις που δέχεται ο κ. Τσίπρας από τις αριστερές συνιστώσες του κόμματος του, και τους διεθνιστές προς αυτή την κατεύθυνση έχω ένα ακόμη ερώτημα προς τον ΣΥΡΙΖΑ:

Έχει πράγματι δοθεί ανάλογη υποσχετική, μέσα στο πνεύμα του διεθνιστικού μαρξισμού, από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και γνωρίζει τις άμεσες συνέπειες μιας τέτοιας θέσης, που αντιβαίνει, ουσιαστικά καταλύει τη σύμβαση της Λωζάνης; Αναρωτιέμαι, κυρίως, τις μακροχρόνιες-πόσο μακροχρόνιες; – εθνικές επιπτὠσεις μπορεί να έχουν τέτοιου είδους επικίνδυνες υποσχέσεις;

Γι’ αυτό πιστεύω ότι η αυτοδύναμη κυβέρνηση στον ΣΥΡΙΖΑ, και μάλιστα αυτή την δεδομένη στιγμή, μόνο κακό μπορεί να κάνει στην Ελλάδα. Ο ελληνικός λαός πρέπει να δει ξεκάθαρα την επιτακτική ανάγκη του να υπάρχουν σ’ αυτή την βουλή (και μάλιστα ενισχυμένοι όσο ποτέ) και οι «ΑΝ.ΕΛ» που θα διασφαλίσουν τα εθνικά μας θέματα, σαν αυτό που προαναφέραμε, ή τον θέμα της ονομασίας των Σκοπίων κ.λ.π. Άλλωστε ο Π. Καμμένος θα γίνει και ένα πολύ καλό εργαλείο για τον κ. Τσίπρα ώστε να ελέγχει τις αριστερές συνιστώσες του κόμματός του. Θα γίνει ένα μόνιμο και άριστο άλλοθι για εκείνον.

Από την άλλη ο κ. Καμμένος θα είναι αυτός που θα κρατάει την σημαία μας ψηλά στα εθνικά θέματα της χώρας. Το κάνει με συνέπεια από την πρώτη μέρα της ίδρυσης των «ΑΝ.ΕΛ» μέχρι σήμερα, και απ’ ότι καταλαβαίνω ακούγοντας τον καθημερινά, θα συνεχίσει να τον κάνει μέχρι τέλους.

Π.Σ.
Kapa News

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *