25 Φεβρουαρίου, 2020

Select your Top Menu from wp menus

Σχετικά με την υποψηφιότητα του Μαρινάκη

Φαίνεται πως οι κυβερνητικοί εταίροι και οι πολιτικοί του σύμμαχοι εξάντλησαν και τις τελευταίες εφεδρείες στην προσπάθειά τους να…

μεταβάλουν τη Χώρα μας, οριστικά και αμετάκλητα, σε αποικία χρέους. Διαφορετικά δεν εξηγείται γιατί η εγχώρια πλουτοκρατία, ή έστω ορισμένα τμήματά της, πολλαπλώς διαπλεκόμενα με τους ξένους επικυρίαρχους και υπεύθυνα απολύτως για τη φτωχοποίηση και τη δυστυχία του Ελληνικού Λαού, αποφάσισαν να παραμερίσουν το πολιτικό υπηρετικό προσωπικό και να έλθουν στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής της Χώρας.

Αυτό που συμβαίνει στον Πειραιά, το πρώτο λιμάνι της Ελλάδας, με την κάθοδο του κ. Μαρινάκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν αποτελεί ένα τυχαίο γεγονός, αλλά μια πρόβα τζενεράλε για την απευθείας άλωση του πολιτικού συστήματος από παρασιτικά και/ή άνομα επιχειρηματικά συμφέροντα. Είναι η περίτρανη απόδειξη ότι, εκτός του εκφασισμού, η πολιτική ζωή της Χώρας περνάει και στη φάση του εκχυδαϊσμού της. Για το λόγο αυτό αποτελεί μια πολύ επικίνδυνη εξέλιξη και είναι απορίας άξιο γιατί τα προοδευτικά κόμματα δεν έχουν ακόμα αντιδράσει.

Προφανώς ο κ. Μαρινάκης, εκμεταλλευόμενος τα φίλαθλα αισθήματα του λαού του Πειραιά, προσδοκά να ελέγξει προς όφελός του τα όσα έχουν δρομολογηθεί από τις κυβερνητικές «πρωθιέρειες» του ξεπουλήματος του δημοσίου πλούτου, σε βάρος του Δήμου και των κατοίκων του. 

Ελπίζουμε οι φίλοι του Ολυμπιακού να αντιδράσουν σαν πολίτες και όχι σαν οπαδοί · αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης, όπως και όλοι οι Έλληνες, κάθε δήμου και περιφέρειας, να στηρίξουν κινήσεις που αντιμάχονται τη μνημονιακή πολιτική το συντηρητισμό και το φασισμό, κινήσεις και ψηφοδέλτια που αποπνέουν πραγματικά «νεότητα», κοινωνική και δημοκρατική ευσυνειδησία και μπορούν να συμβάλλουν στη δημιουργική, προοδευτική αναδόμηση των τοπικών κοινωνιών.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *