Ποιά Δικαιοσύνη… όταν πρόκειται για τον Μαρτίνη;

Νέα μεθόδευση γιατί απειλεί να τους πάρει μαζί του!

Μετά τον διορισμό από το Ειρηνοδικείο, προσωρινής Διοίκησης στον ΕΕΣ που δεν είναι καθόλου αρεστή στον Ανδρέα Μαρτίνη και στους υψηλούς προστάτες του, στην κυβέρνηση και το σύστημα διαπλοκής, εξήγγειλαν ήδη την ανατροπή της…

Με προκλητική δήλωσή του ο υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης, δηλώνει ότι το υπουργείο θα ασκήσει όλα τα ένδικα μέσα κατά της απόφασης του Ειρηνοδικείου.


Η Ειρηνοδίκης Ανθούλα Δήμητσα, με την 855/21/9/2013 απόφασή της, δεν διόρισε προσωρινή διοίκηση τα πρόσωπα του στενού και ευρύτερου πρωθυπουργικού περιβάλλοντος πού πρότεινε ο υπουργός Υγείας, όπως ανέμεναν. Επέλεξε και πρόσωπα ανάμεσα σ΄αυτά που είχαν προτείνει δύο επίσης αιτούντες διορισμό προσωρινής διοίκησης.

Οι δύο άλλες αιτήσεις είχαν κατατεθεί από διατελέσαντα παλαιότερα, μέλη του ΚΔΣ του ΕΕΣ, την Ευαγγελία Σταύρακα και τον Κων/νο Σκαλτσά.


Η Ειρηνοδίκης επέλεξε, 7 από τη λίστα Σταύρακα, 5 από την «λίστα Μαξίμου» και 5 από τη λίστα Σκαλτσά. 
 
Μεταξύ των διορισθέντων και μάλιστα πρώτος και ο πρώην Αντιπρόεδρος του Αρείου Παγου Γ. Χλαμπουτάκης*, κάτι που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς δεν είχε προταθεί από κανέναν. Δηλαδή σύνολο 18.

Σύμφωνα δε με το διατακτικό της απόφασης, η σύγκλιση για συγκρότηση σε σώμα θα γινόταν με πρωτοβουλία του κ. Χλαμπουτάκη.

Και αφού η πρώτη μεθόδευση (http://news4all.gr/proto-thema/6521-apokleistiko-vaterlo-samara-prooionizei-i-methodefsi-sygkalypsis-tis-leilasias-tou-e-e-s) να εκδικαστεί μόνο η αίτηση του υπουργού και να διοριστούν προσωρινό Συμβούλιο τα πρόσωπα της υπουργικής πρότασης, χθες μπήκε σε εφαρμογή η μεθόδευση να αποβαίνουν άγονες οι διαδικασίες συγκρότησης σε σώμα της διορισμένης προσωρινής Διοίκησης.

Ο κ. Χλαμπουτάκης είχε συγκαλέσει για χθες σε συγκρότηση σε σώμα και ενώ υπήρχε απαρτία επεχείρησε να το αναβάλει για την προσεχή Τετάρτη, με το επιχείρημα ότι δεν ήταν παρόντα και τα 18 μέλη, αλλά 15, ενώ είχαν κληθεί και τα 18, προβάλλοντας νομικισμούς που αντικρούστηκαν από τους νομικούς μέλη του Συμβουλίου.

Κατόπιν τούτου αποχώρησε μαζί με τους 4 συμβούλους της λίστας του υπουργού. Έτσι από τους 15 έμειναν 10, άρα υπήρχε απαρτία και έτσι και προχώρησαν σε συγκρότηση σε σώμα.
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, που επί 25 και πλέον χρόνια αποτελούσε φέουδο του υπόδικου Ανδρέα Μαρτίνη και του συστήματος δικαστικοοικονομικοεκδοτικοδημοσιογραφικής και πολιτικής διαπλοκής έχει νόμιμο Δ.Σ..

Είναι προφανές, ότι προστατεύουν τον Μαρτίνη, ιδίως το Μαξίμου, γιατί τον φοβούνται. Άλλωστε προχθές τους προειδοποίησε:

«Είναι σίγουρο ότι έχω στοιχεία από τα οποία πολλοί στην κορυφή θα χάσουν τον ύπνο τους». Λέει ξεκάθαρα ότι τους κρατάει.

Θέλουν, πάση θυσία, να αποτρέψουν τον οικονομικό έλεγχο που, σύμφωνα με την άμεσα εκτελεστή δικαστική απόφαση, εντέλλεται η προσωρινή Διοίκηση να διατάξει. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που μετέρχονται πρακτικές και μεθοδεύσεις «ελέω Θεού (Μαρτίνη)» Mονάρχη.

*Την 02/01/2012, ο Γεώργιος Χλαμπουτάκης διαδέχθηκε τον Μαρτίνη στη θέση του Προέδρου του ΕΕΣ, όταν εκείνος παραιτήθηκε. Στις 19/03/2013 παραιτήθηκε καταγγέλοντας τον Μαρτίνη και τους ανθρώπους του για παντελή έλλειψη συνεργασίας και υπονόμευσή του (εδώ η επιστολή).

Δυστυχώς κ. πρωθυπουργέ αυτά και άλλα γίνονται εν γνώσει σας, άρα και με τη συγκατάθεσή σας.

Ούτε στην Ουγκάντα του Ιντι Αμίν Νταντά!

kentri.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *