ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑ ΟΛΑ…….


ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ 3 – 4 ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ…!!!

Προσέξτε δεν είναι μιά δημοσκόπηση από αυτές που γίνοτναι αντεπιστημονικά σε διάφορα μπλογκ στο διαδίκτυο… και μεταφέρουμε από τον νεοκομμουνιστή (ή μήπως όχι;) Χατζηνικολάου και το enikos.gr:

Αποκαλυπτικά είναι τα τελευταία στοιχεία μεγάλης δημοσκόπησης για το Δήμο Αθηναίων που…. πραγματοποιήθηκε, από το aftodioikisi.gr, λίγες ημέρες πριν το φόνο του Παύλου Φύσσα.

Συγκεκριμένα στον πρώτο γύρο: Ηλίας Κασιδιάρης (20-22%), Νίκος Δένδιας (17-19%), Σοφία Σακοράφα (13-15%), Νικήτας Κακλαμάνης (9-11%), Γιώργος Καμίνης (5-7%).

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Αθηναίων αποτέλεσε το 2010 το εφαλτήριο αφενός της δημοκρατικής νομιμοποίησης (η Χρυσή Αυγή με υποψήφιο δήμαρχο τον αρχηγό της Ν. Μιχαλολιάκο είχε λάβει για πρώτη φορά10.222 ψήφους και 5,29%, ενώ σε ορισμένες υποβαθμισμένες περιοχές όπως ο Αγ. Παντελεήμονας τα ποσοστά της άγγιξαν και το 20%) και αφετέρου της εκτόξευσής της στις εθνικές εκλογές του 2012 στις οποίες με 6,92% εξέλεξε 18 βουλευτές.

stoxos.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *