Αισθητικός ρατσισμός

Eκανε κι η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο. Θυμήθηκε το βλαμμένο να ξαναβάλει στην κυβέρνηση τον Μιλτιάδη τον αρχαίο Παπαϊωάννου κι αυτός αντί να καθίσει σε μια γωνιά και να ζητά συγγνώμες, άνοιξε στόμα και κάνει κριτική στην….
πλατεία Συντάγματος.

Δεν του αρέσει. Έχει αισθητικό πρόβλημα με τα «τσαντίρια που διώχνουν τους τουρίστες κι ασχημαίνουν την Αθήνα». Μωρή κάμπια, κι εμείς δε γουστάρουμε να βλέπουμε αυτό που έχεις για μούτρα, αλλά δεν το κάνουμε θέμα.

Είσαι ό,τι πιο άσχημο κυκλοφορεί, αλλά το υπομένουμε. Ναι, το ξέρω ότι αυτό που κάνω είναι αισθητικός ρατσισμός, αλλά εσύ το ξεκίνησες πρώτος. Τα τσαντίρια σε μάραναν; Δηλαδή ο Πάγκαλος σ’ αρέσει; Δε σ’ ενοχλεί που κυκλοφορεί με τον αφαλό χυμένο σαν κομπολόι; Μιλάει κι ο Παπαϊωάννου για ομορφιά. Ρε θα τρελαθούμε εντελώς μ’ αυτούς.

Την κάνω δημόσια την πρόταση. Να κυκλοφορήσουν καρτ ποστάλ οι αγανακτισμένοι με τις φάτσες των πολιτικών και να τις πουλάνε στους τουρίστες, στις πλατείες. Θα έχει η καρτ ποστάλ τον Βενιζέλο κι από κάτω θα γράφει «Please take him with you when you leave».

Ή θα έχει το βλαμμένο και θα λέει «The glory of a malakas». Επίσης, μπορεί η καρτ ποστάλ να έχει δύο πολιτικούς. Τον Πάγκαλο και τον Γείτονα δίπλα – δίπλα και να γράφει «The Greek twins», κάτι ανάλογο δηλαδή με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και τον Ντάνι Ντε Βίτο, αλλά στο πιο χοντρό και πιο γελοίο.

Βέβαια είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν πολύ πιο έξυπνες ιδέες και η επιχειρηματική κίνηση θα πάει καλά. Έτσι, θα μπορέσουν οι αγανακτισμένοι να ξεστήσουν τα «τσαντίρια» και να χτίσουν όμορφα σπίτια μέσα στην πλατεία Συντάγματος, που θα αρέσουν στην κάμπια.

Επειδή, όμως, τα κέρδη θα είναι πολλά από τις πωλήσεις, ένα μέρος αυτών θα πρέπει να δοθεί στον Πετσάλνικο για να το βάλει στον ειδικό λογαριασμό της επιτροπής εράνου που είχε δημιουργήσει αυτή η τεράστια προσωπικότητα, η αυτού εξοχότης πρόεδρος της Βουλής.

Με αυτόν τον τρόπο και ως επίσημοι μέτοχοι της προσπάθειας, θα αποκτήσουμε δικαίωμα να μάθουμε επιτέλους πόσα λεφτά μπήκαν σε αυτό το λογαριασμό από τους καριερίστες φιλάνθρωπους Βαρδινογιάννη, Λάτση, Κόκκαλη, Μπόμπολα και λοιπούς κροίσους ευεργέτες.

Η φιλοπατρία όλων αυτών είναι γνωστή, γι’ αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και τα γαμήλια πάρτυ τους τα κάνουν σε πολεμικά σκάφη. Επίσης, όταν μάθουμε πόσα χρήματα έχουν μπει σε αυτόν τον Πετσαλνίκειο λογαριασμό, θα δικαιωθεί η εξοχότης του, Φίλιππος, καθώς είχε δηλώσει ότι: «Με εξέπληξε θετικά η ανταπόκριση, με e-mail, με τηλεφωνήματα, με τηλεγραφήματα. Θέλουν να βοηθήσουν και ρωτούσαν το πώς. Και γι αυτό σκέφτηκα να δημιουργήσουμε αυτόν τον Ειδικό Λογαριασμό».

Να δούμε επιτέλους, βρε αδερφέ, πόσοι βοήθησαν. Να δούμε αν ο πρόεδρος της Βουλής ξέρει να ξεχωρίζει τα πραγματικά e-mail από τα spam. Να μάθουμε, κυρίως, ποιος ζει ακόμη στο 1940 κι έστειλε τηλεγράφημα στον Πετσάλνικο για να εκφράσει το ζόρι του σχετικά με την πατρίδα.

Έχει τελικά λεφτά αυτός ο λογαριασμός ή τζάμπα πληρώσαμε για να προβληθεί εκείνο το τηλεοπτικό σποτάκι; Κι αν έχει λεφτά ο λογαριασμός, γιατί κάθονται και μουχλιάζουν;

Αλλά αν έχει λεφτά ο λογαριασμός αυτός, θα πρέπει να μάθουμε και ποιοι τα έβαλαν. Μη μας πουν ότι κάποιοι έκαναν καταθέσεις ανώνυμα και γι’ αυτό δε δημοσιοποιούν τα στοιχεία του λογαριασμού. Όλοι αυτοί δεν κάνουν ούτε ένα ευρώ δωρεά, αν πρώτα δεν εξασφαλίσουν 5λεπτο ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο του MEGA. Μην αρχίσουμε τώρα τα χαζά περί σεμνότητας. Σεμνοί είναι κάτι μεροκαματιάρηδες που μπορεί να στερήθηκαν και το γιαούρτι για να πάνε να βάλουν κάνα 2ευρω στο λογαριασμό, επειδή είναι ευσυγκίνητοι.

Να μάθουμε, λοιπόν, πόσα έδωσαν οι Μανδραβέληδες, οι Μπάμπηδες Παπαδημητρίου, οι Τσιμάδες, οι Πρετεντέρηδες και οι Ψυχάρηδες.

Να δούμε πόσο μεγάλες ψυχάρες είναι όλοι αυτοί που απαιτούν θυσίες από τον εργαζόμενο των 700 ευρώ. Να δούμε πόσα έβαλαν σε αυτόν το λογαριασμό όσοι βουλευτές και υπουργοί διαθέτουν βίλες στη Μύκονο και στην Πάρο.

Κατάλαβες τώρα κυρ – Παπαϊωάννου γιατί δε γουστάρεις τα «τσαντίρια» στο Σύνταγμα; Επειδή νόμιζες ότι η κατάσταση θα είναι πάντα όπως τότε που ο Ανδρέας Παπανδρέου σας έκανε μάγκες. Μαγκιά κλανιά και κώλο φινιστρίνι. Η αλήθεια είναι εκεί. Στο Σύνταγμα. Και αυτό είναι που σας πονάει.

Τα σκιάχτρα σας είναι που ενοχλούν εμάς. Εσείς, δεν δικαιούστε να ενοχλείστε από τίποτα.

Ps: I wish you merry «ante geia mas» and happy new weekend

http://witnessfree.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *