ΤΕΕ- Επί ποδός πολέμου για τις κατασχέσεις-ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014, ΣΤΙΣ 12 ΜΜ. ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΧΑΡΝΩΝ 27 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΣΑΥ (ΕΤΑΑ/Τομέας Υγειονομικών)…
Ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο όριο, ο πρόεδρος του ΔΣ ΕΤΑΑΑ. Σελλιανάκης κλιμακώνει την προκλητική και πραξικοπηματική συμπεριφορά του, συγκαλώντας δύο φορές μέσα στην ίδια εβδομάδα, πάλι εκτάκτως, ΔΣ του ΕΤΑΑ, την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 στις 12 μμ, στα γραφεία του πρώην ΤΣΑΥ (Αχαρνών 27). Με παραπλανητικό τρόπο θέτει ξανά το θέμα στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του ΔΣ ΕΤΑΑ, επιχειρώντας για άλλη μία φορά να κινήσει μέσω του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ), την διαδικασία κατασχέσεων εις βάρος 50. 000 διπλωματούχων μηχανικών για ασφαλιστικές οφειλές. 

Σε ρόλο διατεταγμένου εξολοθρευτή των διπλωματούχων μηχανικών, ο Α. Σελλιανάκης, ο οποίος με απόφαση της ΔΕ ΤΕΕ έχει κηρυχθεί «ανεπιθύμητο πρόσωπο» για το ΤΕΕ και τους διπλωματούχους μηχανικούς, αποδεικνύει τώρα ότι είναι πρόσωπο μηδενικής αξιοπιστίας. 
Πιστεύοντας ότι θα μπορέσει να παρακάμψει και να ακυρώσει τις κινητοποιήσεις διεκδίκησης και διαμαρτυρίας του ΤΕΕ, των φορέων και συλλογικοτήτων μηχανικών, ενώ είχε ανακοινώσει στη διάρκεια συνάντησης παρέμβασης και διαλόγου, ενώπιον μεγάλου πλήθους επιστημόνων, στη διάρκεια της κινητοποίησης της περασμένης Τρίτης, ότι το ΔΣ ΕΤΑΑ θα έχει νέα συνεδρίαση την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014, προχωράει σε κινήσεις αιφνιδιασμού και πανικού για να δημιουργήσει τετελεσμένα. 
 Μεθοδεύει ο κ. Σελλιανάκης τις αντιδεοντολογικές πρακτικές του, στοχεύοντας στη μη κινητοποίησή μας, λόγω της πρώτης συνεδρίασης της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ για την εκλογή των νέων Οργάνων του ΤΕΕ σε δύο (2) ημέρες.

rizoengineers.wordpress.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *