Ποιά αισιοδοξία ρε γαμώτο;

Είναι πάνω από κάθε λογική,ο τρόπος που προσπαθεί η “καθοδηγούμενη” τρικοματική κυβέρνηση,να καλλιεργήσει κλίμα αισιοδοξίας(?) στο μπάχαλο που συμβαίνει γύρω μας…

Τα ξεπουλήματα δημόσιας περιουσίας σε “ημετέρους”, και τις απολύσεις, τα βαφτίζουν εξυγείανση. Τα καταστροφικά μέτρα εναντίον του απλού λαού,τα αποκαλλούν μέτρα κατά της φοροδιαφυγής,ενώ στην ουσία οι μεγάλοι φοροωφειλέτες,που στηρίζουν την κυβέρνηση,εξακολουθούν να πίνουν εις υγείαν των κορόιδων.
Έχουν ρήξει το βάρος σε δύο τρία εξηλαστήρια θύματα ( Ακης,Παπαγεωργόπουλος,και καναδυο ακόμη) και αυτό το αποκαλούν,πάταξη της φοροδιαφυγής, ενώ ταυτόχρονα,τα χαράτσια,οι εισφορές,και ότι ακόμη θα επινοήσουν,θα είναι ταφόπλακα της μεσαίας και χαμηλής τάξης. 
Οι υπαίτιοι της καταστροφής μας,εξακολουθούν να τριγυρίζουν ανάμεσά μας ανενόχλητοι,οι βουλευτές των τριών κομμάτων που ψηφίζουν τα κατάπτιστα μέτρα εξακολουθούν στο ίδιο βιολί,και εμείς περνώντας μπροστά από τα γραφεία τους, ψυθιρίζουμε “καλημέρα” με ελαφρά υπόκλιση,σύμφωνα με το…οθωμανικό πρόσταγμα.
Μπράβο ρε νεοέλληνα, υποταγμένε στη ρεμούλα,στο ρουσφέτι και στο ραχάτι……

nikthegreek58

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *