ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!

ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ DIA ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ISKRA, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΝΑΤΟ-ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΖΙ!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ

Από την πρώτη εμφάνιση των φανατικών ισλαμικών ομάδα  του ISIS, το οποίο ήταν  άγνωστο μέχρι πριν από ένα χρόνο, και αντικατέστησε τη «φθαρμένη» Αλ Κάιντα ως «τρομοκρατικό πρόσχημα» στη παγκόσμια σκηνή, υπήρχαν οι εικασίες ότι οι ΗΠΑ , μέσω της Σαουδικής Αραβίας  το χρηματοδοτούν  ως   όχημα,  για να καθαιρεθεί ο πρόεδρος  της Συρίας  Άσαντ, ο οποίος εδώ και χρόνια έχει σταθεί  εμπόδιο στον αγωγό φυσικού αερίου του Κατάρ, που θα μπορούσε να εκθρονίσει τη Ρωσία ως ενεργειακό κυρίαρχο της Ευρώπης.

Οι εικασίες όμως τώρα επιβεβαιώνονται μετά τη διαρροή εγγράφου του Πενταγώνου. Το έγγραφο που διέρρευσε στις 18 Μαΐου, κατά λάθος αποχαρακτηρισμένο, και δημοσίευσε το Judicial Watch ,αποκαλύπτει ότι σε συντονισμό με τα κράτη του Κόλπου και την Τουρκία, οι ΗΠΑ  «χορηγούν»   ισλαμικές ομάδες (για να αποσταθεροποιήσουν τον Άσαντ), και –ουσιαστικά- την εμφάνιση ενός Ισλαμικού Κράτους  στο Ιράκ και τη Συρία .

Στο ίδιο συμπέρασμα οδηγούν και αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της Υπηρεσίας Αμυντικών Πληροφοριών (DIA) , με ημερομηνία 12 του Αυγούστου, 2012, που διέρρευσαν την προηγούμενη εβδομάδα, και σαφώς αναφέρονται στη χρηματοδότηση της συριακής «αντιπολίτευσης» και των ισλαμικων οργανώσεων που την στηρίζουν και συναποτελούν.

Στα έγγραφα δίνεται  ιδιαίτερη βαρύτητα στη χρησιμότητα των «no fly zones», ζώνες απαγόρευσης πτήσεων, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ανατροπή Καντάφι, από ομάδες Ισλαμιστών.

Στο αντίστοιχο έγγραφο του Πενταγώνου, η δημιουργία «Σαλαφιστικού πριγκιπάτου» θεωρείται θετική εξέλιξη για την συριακή αντιπολίτευση, που υποστηρίζουν «…η Δύση, οι χώρες του Κόλπου, και η Τουρκία».

Μια τέτοια κρατική οντότητα θα παρέχει: «… μια περαιτέρω  ώθηση στην υπόθεση της ενοποίησης της τζιχάντ μεταξύ των σουνιτών του Ιράκ και της Συρίας και των υπόλοιπων Σουνιτών στον αραβικό κόσμο» ενάντια σε Συρία και Ιράν.

Όμως η χρηματοδότηση των ισλαμιστών από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ έχει και μια άλλη πλευρά. Την κοινή χρηματοδότηση και αξιοποίηση τους στο Ουκρανικό έδαφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *