Από καιρό ο εικονιζόμενος νεοταξικός υπουργός Οικονομικών της Κύπρου έδειχνε τη μεγάλη του «εξυπνάδα». Την μεγάλη του όμως «εξυπνάδα» την έκανε χθες στο Γιουρογκρουπ.

Από καιρό ο εικονιζόμενος νεοταξικός υπουργός Οικονομικών της Κύπρου έδειχνε τη μεγάλη του «εξυπνάδα»…

http://newpost.gr/storage/photos/master/201306/haris-georgiadis-90.jpg
Πριν λίγο καιρό έλεγε προδοτικά και στην ουσία ότι του αρέσει το μνημόνιο τη Κύπρου που την υποδούλωσε και η τρόικα του που κυβερνά ουσιαστικά την Κύπρο.

Την μεγάλη του όμως «εξυπνάδα» την έκανε χθες στο Γιουρογκρούπ.
Αντί να σιωπήσει και να περιμένει να κερδίσει πρώτα η Ελλάδα και μετά, με το τετελεσμένο, να διεκδικήσει και η Κύπρος, έλαβε ο «έξυπνος» με πατέντα τον λόγο και είπε προκαταβολικά, ότι έχει και αυτός τρόικα και ότι γίνει για την Ελλάδα θα πρέπει να γίνει και στην Κύπρο.

Και εμπόδισε έτσι ο «έξυπνος» και με υπαιτιότητα του, την προς το παρόν λήψη απόφαση για την Ελλάδα.

Δεν ξέρω αν το έκανε από «εξυπνάδα» , που είναι εξακριβωμένη η του νεοταξικού αυτού, ή αν τον έκανε, το πιθανότερο, μετά από συνεννόηση πριν του Ανανστασιάδη, με τον φίλο του και συν-προδότη του Σαμαρά.

Άλλη μία ντροπή και πιθανή ανθελληνική προδοσία για τον Ανανστασιάδη, γιατί προφανώς ο Χάρης του δεν θα έκανε χωρίς και την έγκριση του την ανθελληνική παρέμβαση που έκανε.

Και η μόνη λύση, για αγαθές σχέσεις με την Ελλάδα αλλά και για το καλό της Κύπρου, , είναι η αποπομπή του «έξυπνου» Χάρη Γεωργιάδη, που ως γνωστόν πιέζει και για δήμευση της πρώτης κατοικίας των Ελλήνων της Κύπρου.
Ο «έξυπνος» νεοταξικός.

Ευριπίδης Μπίλλη

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *