Το κάστρο του Παραμυθιού στο Παρίσι που αναζητά ιδιοκτήτη [εικόνες]

Το μαγευτικό κάστρο είναι ένα τέλειο δείγμα της νεογοτθικής αρχιτεκτονικής του 16 αιώνα. Οι ιδιοκτήτες του αποφάσισαν να το εγκαταλείψουν και έθεσαν ως τιμή πώληση τα 5.7 εκατ δολάρια. Το κάστρο περικλείεται από 6 ψηλούς πύργους και μια τάφρο και η είσοδος γίνεται μέσω δυο γεφυρών, που θα οδηγούν τους επισκέπτες στην μεγάλη μοβ πόρτα.

Οι χώρου του ιστορικού αυτού μνημείου είναι μεγάλοι και μπορούν να φιλοξενήσουν πολλούς επισκέπτες, που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την θαλπωρή από τις φλόγες των μεγάλων μεσαιωνικών τζακιών.

Οι μεγάλοι διάδρομοι οδηγούν στα δωμάτια με τα ψηλά ταβάνια, τα οποία είναι διακοσμημένα με προσεκτικά σμιλευμένες δοκούς και ζωγραφιές. Οι μεγάλοι πολυέλαιοι φωτίζουν τα μεγάλα δωμάτια και στα περίχωρα του πύργου υπάρχουν δυο κτήρια που φιλοξενούν μια υπερσύγχρονη κουζίνα και άλλες σύγχρονες ανέσεις. Πέρα από την ιστορική του αξία, στο κάστρο προσδίδεται ένα πρόσθετο κύρος καθώς έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές ως σκηνικό για ταινίες και βιντεοκλίπ γνωστών σταρ, όπως η Ριάνα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *