Εκστρατεία φασιστικής χειραγώγησης

 Τα τελευταία εικοσιτετράωρα βλέπουμε να έχει εξαπολυθεί μία εκστρατεία εναντίον ενός κόμματος του ελληνικού κοινοβουλίου, το οποίο στις περσινές εκλογές είχε λάβει την ψήφο 426000 Ελλήνων πολιτών, ήτοι το….
7% του εκλογικού σώματος.

    Με αφορμή έναν φόνο, γεγονός αποκρουστικό και απόλυτα καταδικαστέο, όπως κάθε φόνος, πριν καν πραγματοποιηθεί η προανάκριση, οι πάντες και τα πάντα στρατεύθηκαν σε έναν κοινό σκοπό, την στοχοποίηση.

    Από τις οθόνες των τηλεοράσεων οι πάντες έγιναν ανακριτές, εισαγγελείς, δικαστές, μάρτυρες κατηγορίας, δημόσιοι κατήγοροι οι οποίοι, όλοι, έβγαζαν με συνοπτικές διαδικασίες, σαν τα λαϊκά δικαστήρια του Στάλιν και του Χότζα καταδικαστικές αποφάσεις. Και δεν φθάνει που ενάντια στην οποιαδήποτε αίσθηση περί κράτους δικαίου, οι πάντες δίκαζαν και καταδίκαζαν, απουσίαζε από παντού η υπεράσπιση, οι μάρτυρες υπεράσπισης και ακόμα η απολογία του ίδιου του κατηγορούμενου. Σε όλα τα τηλεοπτικά στούντιο υπήρχαν και υπάρχουν εκπρόσωποι όλων των κομμάτων, πλην ενός, της Χρυσής Αυγής.

Ο κατηγορούμενος δεν έχει δικαίωμα να απολογηθεί, το «μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφί τον μύθον ακούσεις» εδώ δεν ισχύει. Τι σόι λαϊκό δικαστήριο θα ήταν αν υπήρχε και υπεράσπιση.

     Είχα έναν διάλογο με κάποιο πολιτικό πρόσωπο, και νομικό! Μα, κάνουν φόνους οι Χρυσαυγίτες, μου λέει. Όταν ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία του προβλέπει η δικονομία, μόνο τότε μπορείς να πεις κάτι τέτοιο, του λέω.

Όμως κάποια άτομα κάηκαν ζωντανά στην οδό Σταδίου, στην Μαρφίν, και όλοι είδαμε από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες ζωντανά, ποιοι και πως έδρασαν, γιατί τότε δεν έγινε αυτό που γίνεται τώρα. Γιατί τότε δεν μίλησες εσύ έτσι. Μα, οι Χρυσαυγίτες είναι μια στρατοκρατική οργάνωση, επέμεινε, κάνουν παρελάσεις σε σχηματισμούς με σημαίες. Τότε πρέπει να θέσετε αμέσως εκτός νόμου το σώμα Ελλήνων Προσκόπων, του απαντάω.

Μα έχουν υποβαθμίσει την ποιότητα του κοινοβουλίου με αυτά που κάνουν, μου λέει. Καλλίτερη η ρητορική υποβάθμιση παρά η υποβάθμιση, η άλλη, που δεν φαίνεται, και είναι η χειρότερη, παρά τα ωραία κοστούμια και την άψογη φρασεολογία.

      Δεν ανήκω στην Χρυσή Αυγή, δεν ψήφισα Χρυσή Αυγή, όμως αυτά που διαδραματίζονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα μυρίζουν πολύ φασισμό, όχι από την Χρυσή Αυγή, από τους άλλους. Μυρίζει πολύ Γκέμπελς, Χότζα, Στάλιν.

 Αυτό που γίνεται, πιστεύω ήταν προμελετημένο, να στοχοποιήσουν ένα κόμμα, ένα οποιοδήποτε κόμμα που ζήτησε την ψήφο του ελληνικού λαού και ψηφίστηκε από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες τους οποίους επιχειρούν να χειραγωγήσουν και να τους μαλώσουν για την επιλογή τους

                                                                 Ο αναλυτής

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *