ΔΥΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Σίγουρα η κυβέρνηση Σαμαρά ετοιμάζει στις ευρωεκλογές σχέδιο φίμωσης και εξόντωσης της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ. Προφανώς, όλα τα κανάλια θα μας κλείσουν την πόρτα, το ίδιο θα κάνουν όλες οι εφημερίδες, τα ραδιόφωνα, τα περιοδικά, ακόμη και τα ….
blogs τα οποία, δυστυχώς και αυτά ανήκουν σε παπαγαλάκια του συστήματος.

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ λοιπόν έχει να δώσει ένα σκληρό και αδυσώπητο αγώνα κόντρα στα συμφέροντα, με μοναδικό της σύμμαχο την κοινωνία και τη νεότητα, αυτή που πληρώνει τα λάθη και τα εγκλήματα του παρελθόντος. Η νεολαία πρέπει να παραμερίσει οριστικά το μίσος και το αίμα που προσφέρει η δολοφονική και φασιστική ακροδεξιά. Αν κάποιοι νέοι παρασύρθηκαν προσωρινά από το μίσος και το αίμα των φασιστών και από την ίδια την κρίση που πλήττει όλο τον απλό λαό, τώρα πρέπει να αντιληφθούν ότι οι φασίστες ούτε την τιμωρία των ενόχων της πτώχευσης μπορούν να κάνουν, ούτε σχέδιο ανόρθωσης της οικονομίας έχουν. Οι φασίστες λοιπόν τίποτε δεν προσφέρουν, είναι και αυτοί προϊόντα του διεφθαρμένου συστήματος, υπηρετούν την ολιγαρχία του πλούτου αφού παγκοσμίως συντάσσονται με τα συμφέροντά της. Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ πολέμησε το διεφθαρμένο σύστημα από το 1990, οπότε περίπου και συνεστήθη. Όσοι στηρίζουν Χρυσή Αυγή πού ήταν όλα αυτά τα χρόνια; Σίγουρα ψήφιζαν Νέα Δημοκρατία, διόριζαν τα παιδιά τους στο δημόσιο, επωφελούνταν από τη διαφθορά. Όταν εμείς καλούσαμε το λαό σε αγώνα κατά του δικομματισμού, οι σήμερα ψηφίζοντες φασισμό εφησύχαζαν και ευδαιμονούσαν στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας. Οι νέοι και οι νέες πρέπει όλα αυτά να τα εξετάσουν σωστά. Ο φασισμός δημιουργεί συμφορές και εγκλήματα, o χώρος του κέντρου ενισχύει το διάλογο, τη συνεννόηση. Ο φασισμός διαλύει, διχάζει, η δημοκρατία συνθέτει, έχει και αυτή τις δυσκολίες της όμως είναι ο μόνος τρόπος να ξανακερδηθεί η μάχη της Ελλάδας και να αποφευχθεί η πλήρης κατάρρευση ηθική και οικονομική…

Οι νέοι επίσης πρέπει να αποφύγουν τις παγίδες τύπου Σταύρου Θεοδωράκη. Πρότυπο των νέων θα ήταν ηλίθιο να είναι ένας πετυχημένος δημοσιογράφος, αφού η επιτυχία αυτή έγινε σε μία κομματική ΕΡΤ που όλοι καθίσταντο παπαγαλάκια του συστήματος και σε ιδιωτικά κανάλια που έγιναν με τα κλεμένα της κομπίνας το 1999 στο χρηματιστήριο. Αν είναι ηλίθιο ένας νέος να ψηφίζει φασίστες και δολοφόνους, είναι περισσότερο ηλίθιο να ψηφίζει τους εκλεκτούς της διαπλοκής και αυτούς που τόσα χρόνια αποκοίμιζαν το λαό μας, τον αποχαύνωναν με την προπαγάνδα και δεν έβρισκαν τίποτε το μεμπτό στη διεφθαρμένη μεταπολίτευση…

Κάποιοι ανόητοι μετά τη συνέντευξη του Βασίλη Λεβέντη με τον κ. Μπογδάνο στο Σκάϊ, έσπευσαν να συμπεράνουν ότι οι μεγαλοεκδότες αγκαλιάζουν τον Λεβέντη για να κλείσουν το δρόμο της Χρυσής Αυγής. Να όμως που διαψεύσθηκαν, οι καναλάρχες συνεχίζουν να μισούν τον Βασίλη Λεβέντη και κατασκευάζουν κόμματα του σωλήνα για να κλέψουν αυτά την ψήφο του κόσμου. Άλλωστε, για όσους έχουν νουν και κρίση, ο Μπογδάνος από την αρχή ως το τέλος της συνέντευξης ήταν εχθρικός προς τον Βασίλη Λεβέντη και ουσιαστικά τον εμπόδισε να διατυπώσει την πρόταση της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ για έξοδο από το μνημόνιο και απόδοση δικαιοσύνης. Καλό θα ήταν λοιπόν να μην βιάζονται κάποιοι να εξάγουν συμπεράσματα. Μοναδικός πολιτικός που από το 1990 κατήγγειλε τη σήψη, τους παράνομους διορισμούς, τις αργομισθίες, τις πολλαπλές συντάξεις, τις επιχορηγήσεις του κράτους στα κόμματα, ζήτησε επιπλέον παρουσία εισαγγελικού λειτουργού δια κληρώσεως από το σώμα των εισαγγελέων εφετών σε όλες τις αναθέσεις δημοσίων έργων και κρατικών προμηθειών (όπερ σημαίνει ότι θα γλυτώναμε από όλους τους κλέφτες) είναι ο Βασίλης Λεβέντης, αυτός που κόβουν όλα τα ΜΜΕ για να προβάλλουν τους ηλίθιους και τους μαϊντανούς που βλέπουμε καθημερινά και μας έφθασαν στο σημείο να σπάμε τις συσκευές της τηλεόρασης.

Παρότι στα 22 χρόνια που υπάρχει η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ κανένα ουσιώδες βήμα πλουραλισμού και ισοπολιτείας δεν έγινε στα ΜΜΕ, η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ θα μετάσχει στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου του 2014, με την ελπίδα ότι ο λαός είναι πιο ώριμος, αναγνωρίζει ότι μόνο ο Λεβέντης επί τόσα χρόνια του είπε την αλήθεια και καταλαβαίνει ότι αμέσως μετά τις ευρωεκλογές έρχονται μαύρες μέρες με φόρους, διώξεις, μειώσεις, μισθών και συντάξεων και ένας ενισχυμένος Λεβέντης θα ήταν στήριγμα για τον απλό λαό.

www.antidiaploki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *