Νέους “δοσίλογους” που συνομιλούν με τον… Φούχτελ, καταγγέλλει η ΠΟΕ- ΟΤΑ

Στο ίδιο βιολί συνεχίζει η ΠΟΕ- ΟΤΑ, καταγγέλλοντας ως … “δοσίλογους” όσους αιρετούς συνομιλούν και συνεργάζονται με τους εκπροσώπους της τρόικα και ιδίως με τον Γερμανό Υφυπουργό Εργασίας, απεσταλμένο της Καγκελαρίας στην Ελλάδα, κ. Χανς-Γιοαχιμ Φούχτελ .

Η νεα λίστα έχεις ως εξής: κ. Φάμελος Σωκράτης, εκπρόσωπος του…
Δήμου Θέρμης, κ. Αντώνογλου-Κασαβέτης Γεώργιος, Δήμαρχος Ζαγοράς-Μουρεσίου, κα Μπότση Σταυρούλα, Δήμαρχος Σουλίου, κα Βρυζίδου Παρασκευή, Δήμαρχος Εορδαίας, κ. Δανιηλίδης Σίμος, Δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, κ. Γεράνης Μιχάλης, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, κ. Καργιώτης Τζανής, Γενικός Γραμματέας του Δήμου Τρικάλων, κ. Λαμπάκης Ευάγγελος, Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Μουζάς Δημήτρης, Δήμαρχος Ορεστιάδας, κ. Σαραμάντος Δημήτρης, Δήμαρχος Ωραιόκαστρου, κ. Βαφειάδης Νίκος, Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων-Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. και φυσικά από μια τέτοια πρωτοβουλία δεν θα μπορούσε να λείψει ο prof. Βούγιας Σπυρίδων.

” Η δημοσιοποίηση των ονομάτων των αιρετών που συνομιλούν με τον κ. Φούχτελ ή συνεργάζονται με την TASK FORCE δεν συνιστούν «προγραφές», όπως κάποιοι θεωρούν. Σκοπός είναι να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι ποιες είναι οι πραγματικές τους προθέσεις, γιατί ορισμένοι επιχειρούν να παίξουν σε «διπλό ταμπλό» και να προετοιμαστούν οι αντιδράσεις των εργαζομένων και της κοινωνίας σε οποιαδήποτε προσπάθεια εκχώρησης αρμοδιοτήτων των Δήμων, αλλά και το ξεπούλημα της Δημοτικής περιουσίας”, υποστηρίζει η ΠΟΕ- ΟΤΑ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *