Συναντήσεις για δημόσιες σχέσεις και μόνο, κάνει ο Καράογλου

Ο Υπουργός χωρίς αρμοδιότητες, Θόδωρος Καράογλου, σπαταλά το χρόνο του σε ανούσιες συναντήσεις και σε δημόσιες σχέσεις, προκειμένου να πετύχει ίσως και τη δική του προβολή στις επόμενες εκλογές που μπορούν να προκύψουν ανά πάσα στιγμή…

Διαφορετικά δεν μπορεί να εξηγηθεί η μεμονωμένη αλλά και δημοσιοποιημένη συνάντησή του με τον ιδρυτή του «Αγγελιοφόρου», Αλέξανδρο Μπακατσέλο και της συζύγου του. Στη συνάντηση βέβαια παρευρίσκετο και ο Υπουργός Υγείας κ. Γεωργιάδης, αλλά υποθέτουμε ότι τυχαία βρέθηκε στη συνάντηση αυτή. 
Ο κάθε Υπουργός έχει δικαίωμα να συναντά τον κάθε πολίτη, να ακούει τα προβλήματά του, να δίνει λύσεις εκεί που μπορεί και πρέπει και όχι να συναντά επιλεκτικά τους προνομιούχους της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Mπακατσέλος ένας σεμνός άνθρωπος που δεν έδωσε ποτέ αφορμή για σχόλια, δεν χρειαζόταν να πάει στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης για να συναντήσει δύο Υπουργούς, εκ των οποίων ο ένας δεν έχει να δώσει τίποτα σε αυτή την πόλη. 

Θα είχε ενδιαφέρον ο κ. Καράογλου να δημοσιοποιούσε και το σκοπό της επισκέψεως του κ. Μπακατσέλου και ποια ήταν τα σοβαρά θέματα τα οποία χρειάζονταν την παρέμβασή του! Από την άλλη μεριά θα μπορούσε να ρωτήσει ο κ. Καράογλου τον κ. Μπακατσέλο για το Μέγαρο Μουσικής και πως γίνεται η διαχείρισή του χωρίς καμιά δημοσιοποίηση, όπως επίσης θα μπορούσε να τον ρωτήσει αν το κυλικείο του Μεγάρου Μουσικής διαθέτει άδεια λειτουργίας!

Είναι πολλά τα θέματα που προκύπτουν από τέτοιου είδους ανούσιες συναντήσεις, που θα μπορούσε να γίνει και ποιο χαλαρά και χωρίς φωτογραφίες σε κάποιο εξοχικό σπίτι ή σε κάποια παραλιακή ταβέρνα.
Εκτός αν θέλει να μας πει ο κ. Καράογλου, ότι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις! Είναι ευκαιρία επίσης να ρωτήσουμε τον κ. Υπουργό να απαντήσει, αν έχει δώσει και πόσα στον «Αγγελιοφόρο» για την προβολή του… Υπουργείου του! 

Το ό,τι παρίστατο και η κυρία Μπακατσέλου είναι για μας άνευ σχολιασμού, εκτός κι αν είχε θέματα να θέσει στον κ. Γεωργιάδη για το φιλανθρωπικό έργο που προσφέρει. Ξέρουμε ότι απάντηση δεν πρόκειται να πάρουμε, γιατί από την απάντηση θα προκύψουν νέα θέματα τα οποία ο κ. Υπουργός δε θα ήθελε να δημοσιοποιηθούν. Άλλωστε είμαστε σε μια νέα φάση της πολιτικής ζωής, που οι περισσότεροι από τους ενεργούς πολιτικούς έχουν λησμονήσει το «σεμνά και ταπεινά»!
avriani-math.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *