Πληροφοριοδότης η Νταϊάνα

Πληροφορίες για τη βασιλική οικογένεια προκειμένου να έχει συμμάχους στα μέσα ενημέρωσης τη δύσκολη περίοδο του χωρισμού της με τον Κάρολο, διέρρεε η…

πριγκίπισσα Νταϊάνα, σύμφωνα με όσα κατέθεσε στη δίκη για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων και τηλεφωνικών υποκλοπών ο πρώην βασιλικός συντάκτης του ταμπλόιντ «News of the world».

Ο Κλάιβ Γκούντμαν ανέφερε ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε δώσει μία εμπιστευτική ατζέντα με βασιλικά τηλέφωνα στην εφημερίδα του Αυστραλού μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Ρούμπερτ Μέρντοκ.

Όπως πρόσθεσε ο ίδιος, η Νταϊάνα έστειλε αντίγραφο της ατζέντας μέσω ταχυδρομείου στο γραφείο του και αργότερα τηλεφώνησε για να ελέγξει αν το είχε λάβει. Ο δημοσιογράφος ισχυρίστηκε ακόμα ότι η πριγκίπισσα έδωσε την ατζέντα τη δύσκολη περίοδο του χωρισμού της με τον Κάρολο για να δείξει το μέγεθος της οικογένειας του πρίγκιπα, σε σύγκριση με τη δική της, ώστε να κερδίσει υποστηρικτές στα μέσα ενημέρωσης.

Ο πρώην βασιλικός συντάκτης είπε στο δικαστήριο ότι σε όλα τα χρόνια της καριέρας του, του παραδόθηκαν πολλά αντίγραφα του καταλόγου με τα τηλέφωνα των μελών της βασιλικής οικογένειας.

ΠΗΓΗ: Τα Νέα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *