Γερμανική «Κυβίστηση» σε σχέση με την Ρωσία εξηγεί πολλά για τις ελληνικές εξελίξεις

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Γερμανία « Εμείς θέλουμε Ευρωπαϊκή παγκόσμια τάξη, μαζί με την Ρωσία»
Σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο, η Μέρκελ πραγματοποίησε τα τελευταία  24ωρα , μια
πραγματικά « ωραία κυβίστηση», την οποία θα ζήλευε και η πάλαι ποτέ Ρουμάνα πρωταθλήτρια  της ενόργανης γυμνιστικής Νάντια Κομανέτσι.
Σύμφωνα λοιπόν με τις δηλώσεις της ίδια της Καγκελαρίου, αποκαλύπτεται ότι   το σκληρό παιχνίδι με επίκεντρο της χώρα μας, το τελευταίο διάστημα ήταν μεγάλο και πολύ κρυφό, και σε αυτό συμμετείχε και η Ρωσία.
«Η Γερμανία και η ΕΕ στο σύνολό της θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν ώστε η Ουκρανία να αναπτύξει το δικό της δρόμο , και η Ρωσία να παραμείνει  σύντροφός μας» , αναφέρει η ανακοίνωση της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, στην πρώτη «κυβίστηση» της.
Μέρκελ: «Θέλουμε η Ρωσία να γίνει εταίρος μας», αναφέρει το έγκυρο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.
«Η γερμανική κυβέρνηση, οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, αλλά και η Γαλλία και η Γερμανία από κοινού δεν  εγκαταλείψαν τις προσπάθειες να κάνουν ό, τι είναι δυνατόν, για να διασφαλίσουν, ότι η Ουκρανία θα μπορούσε να αναπτύξει το δικό της δρόμο,  για να διατηρήσει την  εδαφική της ακεραιότητα, αλλά τονίζουμε  και θα κάνουμε τα πάντα, ώστε να παραμείνει η Ρωσία  εταίρος μας, και ότι κάνουμε θέλουμε να το κάνουμε μαζί με την Ρωσία, όχι εναντίον της Ρωσίας »,  δήλωσε στο συνέδριο του κόμματος της η Μέρκελ , την Τετάρτη, υλοποιώντας την δεύτερη και πιο εντυπωσιακή «κυβίστηση» της.
Και στο φινάλε της « γυμναστικής επίδειξης της» η Γερμανίδα Καγκελάριος  δήλωσε ότι, «θέλουμε απλά να πούμε, ότι θέλουμε να οικοδομήσουμε την Ευρωπαϊκή παγκόσμια τάξη, μαζί με τη Ρωσία, όχι εναντίον της Ρωσίας. Αλλά δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε τις αρχές μας. Η προσάρτηση της Κριμαίας αποτελεί  παραβίαση του διεθνούς δικαίου »,  πρόσθεσε η ίδια.
Σύμφωνα με πλήθος δημοσιευμάτων μας στο pentapostagma.gr, η ίδια η καγκελάριος , η οποία σε πολλά άρθρα, και στην ίδια την χώρας της παρουσιάζεται ως τουλάχιστον « ανελέητη», κατηγορούσε «ανοικτά» την Ρωσία και  τον Πούτιν, για αλαζονική στάση στην Ανατολική Ουκρανία, με την χορήγηση όπλων στους Ρωσόφωνους. Μάλιστα είχε απειλήσει με την επιβολή νέων κυρώσεων  την Μόσχα, σε περίπτωση που δεν συμμορφωθεί. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι πάντα είχε μια καλή σχέση , το προηγούμενο διάστημα με τον Ρώσο Πρόεδρο , σαν ο « ενδιάμεσος» μεταξύ αυτού και του Αμερικανού Προέδρου Μ. Ομπάμα.
Επίσης η στάση της αυτή , αποκαλύπτει ότι στο παιχνίδι με την  Ελλάδα «παίζεται », ένα πραγματικά μεγάλο παρασκήνιο , ειδικά με την επίσκεψη του Έλληνα ΥΠΕΞ στην Μόσχα  , και την εγκάρδια υποδοχή του από τον Σ.Λαβρώφ.
Μάλιστα οι ίδιοι οι Γερμανοί αξιωματούχοι είχαν βγει και μας είπαν ότι μόνο αυτοί έχουν προνομιακές σχέσεις με την Ρωσία.
Επίσης οι δηλώσεις όλων των Ρώσων αξιωματούχων υπέρ της χώρας μας  ,  ειδικά όλο το προηγούμενο διάστημα,  για τους δικούς τους πάντα λόγους, επηρέασαν, και εκνεύρισαν αφάνταστα το Βερολίνο.
Υπενθυμίζουμε λοιπόν στους Γερμανούς, ότι η Ελλάδα όχι μόνο  για την Ρωσία , αλλά και για τις ΗΠΑ, και προσφάτως και για την Κίνα είναι το πιο σημαντικό σημείο του Πλανήτη.
Αυτό μας το διαμηνύουν όλοι μεγάλοι επιστήμονες  , γεωπολιτικοί αναλυτές και πλήθος άλλων «αξιωματούχων». Για αυτό θεωρούμε ότι θα « σφαχτούν» πολλοί για την χώρα μας, ειδικά το αμέσως επόμενο διάστημα. Εάν δεν  μας δανείσουν με τον τρόπο που θέλουμε οι Γερμανοί , θα μας δανείσουν οι Ρώσοι , οι Κινέζοι, και πολλοί άλλοι. Πάντως θα βρεθούν πάρα πολλοί να το πράξουν, όχι βέβαια γιατί μας αγαπούν αλλά λόγω της τεράστιας σημασίας και της σημαντικής γεωπολιτικής και εμπορικής  θέσης μας.  Οι Γερμανοί θα παραμείνουν πάντα στην «δική τους λογική», απλά λόγω ότι, στο παιχνίδι που παίζεται, υπάρχουν πολύ πιο μεγάλα «Θηρία» από αυτήν .
Επισημαίνουμε ότι ειδικά  με την δημιουργία του δρόμου του μεταξιού, και της σιδηροδρομικής διασύνδεσης της Ερυθράς Θάλασσας με την Μεσόγειο από Ισραηλινούς και Κινέζους , τα Ελληνικά Λιμάνια αποκτούν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. Αυτό είναι μόνο η αρχή και έπονται και άλλα……. νοών νοήτω….

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *