Τελευταία Νέα

Το ΠΑΣΟΚ απαντά στη διαρροή Μαξίμου: “Αθλιότητες ότι ταυτιζόμαστε με Σόιμπλε”

Σε δήλωσή του το γραφείο Τύπου της Χ. Τρικούπη θυμίζει ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι το αίτημα παράτασης της δανειακής σύμβασης είναι αίτημα παράτασης και του μνημονίου και του προγράμματος.
«Είναι συνεπώς επαρκές και άρα πρέπει να προχωρήσει η διαδικασία στο eurogroup χωρίς να εκτίθεται περαιτέρω η χώρα σε κινδύνους» τονίζει το ΠΑΣΟΚ και σημειώνει: «Ο εκπρόσωπος του γερμανικού Υπουργείου Οικονομικών λέει ακριβώς το αντίστροφο: ότι το αίτημα δεν είναι ουσιώδες και επαρκές και ότι πρέπει να συμπληρωθεί, αλλιώς δεν προχωρά».

Η Χ. Τρικούπη επισημαίνει ότι η θέση που εκφράζει «στηρίζει την χώρα και μια διαπραγμάτευση που πρέπει να γίνει σωστά. Επί της ουσίας. Χωρίς θεατρινισμούς, ψευδαισθήσεις και ψέματα εσωτερικής κατανάλωσης».

Τονίζει δε ότι «όταν πηγαίνεις διεθνώς και ζητάς να σου δώσουν μια άλλη λέξη ως πρόσχημα, αντί να ζητήσεις ουσιαστικά πράγματα, γιατί δεν θέλεις να αναγνωρίσεις την αλήθεια και την τεράστια προσπάθεια που προηγήθηκε, κινδυνεύεις να σε εκβιάζουν στη συνέχεια οι άλλοι ζητώντας σου να πεις όλες τις λέξεις χωρίς προσχήματα».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *