Κάτσε: Ζητώ συγγνώμη από τους Έλληνες

Μετανιωμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Έργκους Κάτσε για το θέμα που δημιουργήθηκε…

με τη φωτογραφία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην οποία είχε απαθανατιστεί φορώντας μπλούζα του UCK.

Αναλυτικά δήλωσε στη NOVA:

«Έχω δώσει δικαίωμα στον ΠΑΟΚ, θέλω να πω ότι ο ΠΑΟΚ με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Δεν θέλω εξαιτίας μου να μιλάνε άσχημα για την ομάδα. Έχω καταλάβει ότι μπορεί να μην είμαι πια σε αυτή την ομάδα, αλλά αυτό εξαρτάται από τον Σαββίδη την διοίκηση και τον κόσμο μας. Θέλω να πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει την καλύτερη απόφαση. Στην απολογία είπα πως δεν γνώριζα τι είναι ο UCK. Την μπλούζα την φόρεσα γιατί είχε την φανέλα της Αλβανίας. Αν ήξερα, δεν υπήρχε περίπτωση να την φορέσω. Έχω μεγαλώσει εδώ στην Ελλάδα, σχολείο πήγα εδώ και είναι η δεύτερη πατρίδα μου η Ελλάδα».

Δεν γνωρίζεις τι σημαίνει το UCK; «Δεν το ξέρω πολύ καλά γιατί ήρθα εδώ σε ηλικία 2 ετών, πήγα σχολείο εδώ και στην Αλβανία όταν πάω οι συμπαίκτες μου στην Εθνική με κοροϊδεύουν γιατί δεν τα μιλάω πολύ καλά τα αλβανικά».

Μπορείς να εξηγήσεις τι συνέβη με την επίμαχη φωτογραφία στην οποία φαίνεσαι; «Αυτή την φωτογραφία δεν την ανέβασα εγώ στο προφίλ μου. Την είχε το παιδί που με έβγαλε φωτογραφία. Κάποιος την πήρε από αυτόν και την κοινοποίησε σε εμένα όταν ήμουν στην εθνική. Την κοινοποίησε με διάφορα σχόλια, τα οποία δεν τα έγραψα εγώ. Θα ήμουν πολύ χαζός να τα έγραφα εγώ αυτά τα πράγματα. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την ομάδα μου που την έχω βάλει σε πολλούς μπελάδες και επίσης θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους Έλληνες για το θέμα που έχω δημιουργήσει. Σέβομαι την Ελλάδα, οι περισσότεροι φίλοι μου είναι Έλληνες και δεν θα ήθελα οι Έλληνες να έχουν κακή σκέψη για εμένα και να σκέφτονται διάφορα».

Πηγή: pamesports.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *