Τα λάθη των υπουργών και των κυβερνήσεων τα βαφτίζουν πολιτικά και αμέσως λαμβάνουν ασυλία.

Αναγνώστης

Ένιωσα μεγάλη απογοήτευση απο τις αντιδράσεις του λεγόμενου Συνταγματικού τόξου, είναι…

αυτές οι προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις (ο Θεός να τις κάνει προοδευτικές και δημοκρατικές), οι οποίες αποφάσισαν να στριμώξουν στην γωνία και να συλλάβουν εκλεγμένους βουλευτές με τους ψήφους των ελλήνων πολιτών. Δεν είμαι Χρυσή Αυγή και δεν συμφωνώ σε πολλά πράγμαματα μαζί τους αλλα και απο την άλλη μεριά ούτε με εκφράζουν οι γνωστές δυνάμεις Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ.
Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού. Έχετε δει εσείς κάτι απο αυτά να συμβαίνει στην χώρα μας; Τίποτα απολύτος. Δημοκρατία είναι τα συμφέροντα του κάθε πολιτικού κόμματος, του κάθε βουλευτή, πολιτικού παράγοντα, επιχειρηματία έλληνα και ξένου. Αν το καράβι Ελλάδα πάει στραβά, πρέπει να πληρώσει ο έλληνας πολίτης, ο υπάλληλος, ο συνταξιούχος ακόμη και ο άνεργος. Και μετά πάλι για την δόξα τραβάμε υπέρ των επιχειρηματιών, των πολιτικών, εγχώριων και διεθνών τραπεζών κλπ.. κλπ…

Τα λάθη των υπουργών και των κυβερνήσεων τα βαφτίζουν πολιτικά και αμέσως λαμβάνουν ασηλία.

Η χρυσή Αυγή έχει εισπράξει σε ψήφους την αγανάκτηση του λαού. Ο έλληνας δεν είναι φασίστας και ρατσιστής. Ο έλληνας έχει φιλότιμο, ο έλληνας φιλοξενεί, ο έλληνας βοηθάει, ο έλληνας αγαπάει. Αυτές του οι αρετές έχουν καταπατηθεί απο τα υλικά συμφέροντα, τους δοσίλογους και τους πατριδοκάπηλους. Η αληθηνή ελληνική δημοκρατία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και δεν πρόκειται κανένας να την πειράξει. Δεν χρειάζονται κάθε λίγο και λιγάκη οι δηλώσεις αυτού, του Κεδίκογλου, τι είναι αυτός; κυβερνητικός εκπρόσωπος “η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται, η Δικαιοσύνη θα ολοκληρώσει το έργο της“. Ούτε του Προέδρου της δημοκρατίας ούτε κανενός άλλου. Όλα αυτά είναι αυτονόητα!

Ο λαός ήθελε να στείλει ένα μήνυμα, κατα την δική μου ταπεινή γνώμη και αυτό ήταν κάντε κάτι δυναμικό, αλλάξτε την πορεία της χώρας, πείτε όχι στα μνημόνια, κρατήστε μόνο τους νόμιμους μετανάστες, ασφαλείστε τα σύνορα, δείξτε οτι νοιάζεστε για το συμφέρον του λαού σας απο τον οποίο πέρνετε εξουσίες. Αντι για αυτα εσείς κάνετε ακριβώς τα αντίθετα. Κομματική πειθαρχεία, κομματικά όργανα, κομματικές αποφάσεις και ψευτοδιλήματα. Ελεγχόμενα ΜΜΕ τα οποία αντιμετωπίζουν την Χρυσή Αυγή κάθε μέρα λές και είναι ένα σώμα μια ψυχή. Λές και όλα τα ΜΜΕ παίρνουν κομματική γραμή απο έναν πανελλαδικό εκπρόσοπο τύπου.

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα που έπρεπε να γίνουν συλήψεις και σε άλλα κόμματα. Συμπατριώτες μου ψάξτε στο ιντερνετ. Τσουκάτος είχε πει οτι έβαλε 1.000.000 στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, απο που;;; Ο Χρυσοχοίδης είπε οτι δεν ήξερε τι έγραφε το Μνημόνιο. Ο Γ. Α. Παπανδρέου είπε οτι λεφτά υπάρχουν. Το περιβότηο πακέτο στήρηξης των 28 δις στις τράπεζες επι κυβέρνησης Καραμανλή. Όσο για την αριστερά είναι ανίκανη να κυβερνήση, αρέσκεται μόνο σε φωνασκίες και εκβιασμούς χωρίς ποιότητα λόγου και χωρίς αγάπη για την χώρα μας. Ήδη ο Τσίπρας ταξίδεψε και πήρε το χρίσμα απο τις USA και την Deutschland. Το χρίσμα, αγοράκι μου, το παίρνεις απο τον λαό όπου πηγάζουν οι εξουσίες.

Η ιστορία μας γεμάτη απο δοσίλογους και προδότες.

Όχι δεν συμφωνώ με το ανελέητο κυνηγητό της Χρυσής Αυγής, όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά. Κυνηγήστε την Χρυσή Αυγή αλλα μαζί με αυτούς, ας πούμε, θα κυνηγήστετε και τον ΣΥΡΙΖΑ με τον Ανταρσύα κλπ.

Πείτε ένα ΟΧΙ στα ξένα συμφέροντα βρε αθεόφοβοί. Βάλτε πρώτα τον ελληνικό λαό και μετά όλα τα άλλα. Πείτε στην γερμανία να χτίσει 2 εργοστάσια και να βρούν χιλιάδες έλληνες εργασία, πείτε στους δανειστές μας οτι φέρουν ευθύνη που δάνειζαν μια χρεωμένη χώρα, κάντε κάτι, βοηθήστε τους συνανθρώπους σας. Ο Έλληνας αγαπάει, ο έλληνας είναι όμορφος και τέλειος, αν του κάνεις ένα καλό θα σου κάνει δέκα καλά. Αλλα ξέχασα εσείς μεγαλώσατε με άλλη νοοτροπία, του προσκυνημένου και του βολεμένου. Τα ίδια έκαναν και οι γονείς σας. Προσκυνήστε λοιπόν τώρα που μπορείτε (ετσι και αλλιώς το μέλλον σας είναι δυσοίωνο) διότι οδηγείτε την χώρα σε διχασμό, σε εμφύλιο και σε πολύ δύσκολες, επικύνδηνες και σκοτεινές καταστάσεις!!! Αν πείτε στους Γερμανούς, οτι φεύγουμε απο το Ευρώ θα κάνουν 100 κουλουτούμπες να μας κρατήσουν εντός ευρωζώνης, διότι αν την πούμε την κίνηση (αλλα δεν την κάνουμε) θα εκτεθούν ανεπανώρθωτα αφού και αυτοί σαν χώρα έχουν πολλά οικονομικά ανοίγματα. Ο αγώνας μας πρέπει να δωθεί μέσα στο Ευρώ.

Εγώ το είπα, το έγραψα και αναλαμβάνω και την ευθύνη των λόγων μου. Απο ανθρώπους άσχετους, ανίκανους, υλιστές και ψεύτες μην περιμένεις;;; Προκοπεί;;;

Ο Θεός ας βοηθήσει την χώρα μας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *