ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ: Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

michael

ΒΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΥΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ “ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΆΠΤΥΞΗ”;
Μπορεί κάποιος από τους πασοκοαίματους παπαγάλους όταν παπαγαλίζουν την λέξη “πράσινη ανάπτυξη” τι σημαίνει…

για τον απένταρο και απελπισμένο Έλληνα ;
Βρε καραγκιοζοπαίχτες των ΜΜΕ ποτέ δεν ασχοληθήκατε μ’ αυτό το θέμα γιατί απλώς δεν θέλετε να μάθουν οι Έλληνες πολίτες για το ποια λαμόγια -αφεντικά σας- θα επωφεληθούν από (και) αυτήν την αρπαχτή. Και μαζί με τα βαμπίρ αφεντικά σας ωφελείστε κι εσείς.
Ο Πάγ..καλος μάλον εσάς εννοούσε όταν έλεγε “τα φάγαμε όλοι μαζί” και μάλλον σ’ αυτό είχε μεγάλο δίκιο, τα φάγατε εσείς, τα αφεντικά σας και οι 300 του (γνωστού) μπουρδέλου.
Την πράσινη ψ@λή =Πράσινη ανάπτυξη – που θέλετε να την λέτε εσείς, βάλτε την στον καλοθρεμμένο σας κ@λο

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    Α ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΗΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΦΟΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΗ ΔΕΗ 50 Λ ΚΑΙ Η ΔΕΗ 15 ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΑ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΗ ΔΕΗ 70 Λ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ Η ΔΕΗ 15 ΜΕΣΟ ΟΡΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΟΤΣΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΔΕΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΕΙ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ … ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΛΟΓΟ ; ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ … (ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΘΕΣΕΩΝ ΤΙΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ )

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Πράσινες μπούρδες του ΠΑΣΟΚ. Κάθε φορά τα πασοκικά "think tanks" εφευρίσκουν μια μπουρδολογία, την κάνουν σημαία κι αφήνουν τους χαζούς να ψάχνουν τι σημαίνει. Όποιον και να ρωτήσετε από αυτούς που μιλούν για πράσινη ανάπτυξη τι σημαίνει δε θα ξέρει να σας απαντήσει.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Δὲν γνωρίζω τὶ σημαίνει πράσινη ἀνάπτυξη σύμφωνα μὲ τοὺς φωστῆρες πολιτικούς μας (ἰθαγενεῖς ἀλλὰ καὶ ἀπανταχοῦ τῆς οἰκουμένης).
    Γνωρίζω ὅμως ὅτι δὲν ἔχει καμμία σχέση μὲ τὴν οἰκολογία καὶ τὸν σεβασμὸ στὸν πλανήτη, ὅπως διατείνονται.
    Κυναίγειρος

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Επισης και οι πρασινες μιζες του ΠορδηΠουργου και των Βολευτων του ειναι και αυτες πρασινη αναπτυξη, δεν μπορει να ειναι μπλε.

    Πρασινη αναπτυξη ειναι και τα 58 ακινητα του της Κυριας-Βυζια-Υπουργου παραπονεμενα λογια και παγωμενη τσιμινιερα.

    Ολα αυτα λοιπον, πρασινες τσοχες και πρασινες μιζες συνθετουν την ΠΑSSΟΚικη πρασινη αναπτυξη.

    Reply
  6. ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΥΝΥΜΑ

    Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΣΟΧΑ !
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΣΟΧΑ…
    ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.
    ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΤΣΟΧΑΣ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΙΑΣΤΣΕΙΣ.
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΟΧΑ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΣΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ…
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ !
    ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΛΕΩ. ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΣΙΑΛ ΛΗΣΤΕΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *