Της εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου.

Νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα! Λυπάμαι που το λέω , αλλά επειδή παρακολουθούμε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια των όμορων Δήμων του Περιστερίου , συμπεριλαμβανομένου της Αγίας Βαρβάρας και των Άνω Λιοσίων , μπορούμε να κρίνουμε από την εικόνα που παρουσιάζουν ,ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου είναι πλέον μακράν ότι χειρότερο κυκλοφορεί στη πιάτσα της Δυτικής Αθήνας , αφού φρόντισε προηγουμένως η Νεκταρία Ευσταθιάδου να το υποβαθμίσει πριν απομακρυνθεί για…..
τους άγνωστους γνωστούς λόγους!

Όσο περνάει ο καιρός και όσο σφίγγει η θηλιά των μέτρων στους Δήμους κατά ανεξήγητο τρόπο , έχει χαθεί παντελώς η ψυχραιμία , τα νεύρα είναι τσιτωμένα και στο Περιστέρι γίνετε της μαλικοτρίβελης το κάγκελο , κάτι που δεν γίνετε αλλού !
Αποκορύφωμα η θυελλώδης συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης και η σημερινή , που έπιασε στη κυριολεξία στον ύπνο όλη την Αντιπολίτευση ανακοινώνοντας την συνεδρίαση λίγες ώρες μόνο πριν και όσοι Δημοτικοί Σύμβουλοι προσήλθαν έψαχναν από που θα μπούν , γιατί όλος περίεργος η κανονική είσοδος του κτιρίου ήταν ερμητικά κλειστή. Διαφάνεια , Δημοκρατία και δημοσιότητα συνεδριάσεων στο αποκορύφωμα τους και αυτά είναι μαθήματα της διοίκησης προς νέους και συνεπείς πολίτες.
Η ουσία είναι ότι λόγο του αιφνιδιασμού η αντιπολίτευση την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια , γυρίζοντας την πλάτη και απαξιώνοντας την διοίκηση που για άλλη μια φορά φέρθηκε απολυταρχικά και καταστρατηγώντας τα πάντα.
Το κερασάκι στην τούρτα για σήμερα μπήκε , όταν σχολίασε η Αντωνία Βαφειάδου την συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης που τέθηκε το μεγάλο θέμα του κλεισίματος του κολυμβητηρίου στη Χωράφα , με την τραγική κατάληξη που είχε και ρίχνοντας ευθύνες στη Διοίκηση ! Κατόπιν πήρε το μικρόφωνο ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Λύκος και είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι για όλη την κατάσταση που δημιουργήθηκε έφταιγαν οι παράγοντες των ομάδων στο κολυμβητήριο και οι Δημότες!!!
Αν είναι δυνατόν !!! Είπε ότι υπήρχε υπέρμετρος φανατισμός , ότι έβριζαν χωρίς να υπάρχει λόγος , το κοινό ήταν φανατισμένο και είπε επί λέξη ότι φανατίστηκε από τους παράγοντες των ομάδων !!! Τέλος έκλεισε λέγοντας…όχι στα συμφέροντα των ομάδων!!! Δηλαδή ρίχνουμε το μπαλάκι αλλού για να φύγουν οι ευθύνες από την πλάτη μας…«παλιό το κόλπο αλλά στις μέρες μας δεν πιάνει»!!!
Τέλος πάντων…λέω να σταματήσω εδώ γιατί θα γίνω πολύ δυσάρεστος και δεν το θέλω , εξάλλου θα επανέλθουμε με το θέμα του κολυμβητηρίου , γιατί δεν σας κρύβουμε ότι είναι ένα θέμα που μας απασχολεί μαζί με τα σχολεία , όπου το διερευνάμε εδώ και κάτι μήνες !

www.pitsounicity.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *