Γαλλικά – εντατικά για ενήλικες με πολύ χαμηλά δίδακτρα

Προσφορά από τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση μέχρι 12 Οκτωβρίου 2012. Προετοιμασία DELF B2 (ισότιμο του Lower) σε 8 μήνες αρχίζοντας από το μηδέν, με μεγάλες ευκολίες πληρωμής: δόση διδάκτρων από 99 € (85 € για 2 σπουδαστές).

Νέα προπαρασκευαστικά τμήματα από 4 Οκτωβρίου 2012.
Νέα τμήματα και από μέσα Οκτωβρίου.
Εύκολη πρόσβαση από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής.

Η σωστή επιλογή μίας σχολής ξένων γλωσσών που να είναι εξειδικευμένη στα ταχύρρυθμα προγράμματα Γαλλικής γλώσσας για ενήλικες μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά τους ενήλικες σπουδαστές να μάθουν Γαλλικά σε πραγματικά σύντομο χρονικό διάστημα. Σε αντίθεση με ότι ισχύει για τα παιδιά, ένας ενήλικος δε διανοείται καν ότι θα ξοδέψει 3-4 χρόνια για να μάθει Γαλλικά σε βασικό επίπεδο και άλλα τόσα για να τα τελειοποιήσει. Και φυσικά δε διανοείται ότι θα πληρώνει δίδακτρα κάθε χρόνο, για τόσα πολλά χρόνια.

Τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ, εξειδικευμένα στη διδασκαλία της Γαλλικής γλώσσας σε ενήλικες, προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να μάθουν ή να βελτιώσουν τα Γαλλικά τους σε πραγματικά σύντομο χρονικό διάστημα. Για το λόγο αυτό, η Ευρωδιάσταση αποτελεί εδώ και χρόνια μία από τις πρώτες επιλογές των ενηλίκων που θέλουν να μάθουν Γαλλικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Ευρωδιάσταση ένας εντελώς αρχάριος σπουδαστής καλύπτει την ύλη που απαιτείται για τη συμμετοχή στις εξετάσεις του αναγνωρισμένου πτυχίου DELF B2
(αντίστοιχο του Lower) σε 8 μόλις μήνες. Εφόσον η προετοιμασία αρχίσει τον Οκτώβριο ολοκληρώνεται τον Μάιο της αμέσως επόμενης χρονιάς.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση και τα προγράμματα Γαλλικής γλώσσας για ενήλικες που παρέχει μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888, 210-33.01.300, 210-6000.170, 210-65.10.100, 210-59.01.888 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή, Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω), χωρίς καμία υποχρέωση εγγραφής και χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού.

Η πρόσβαση στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εύκολη από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα, επομένως, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και αν μένετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που συνδυάζει η Ευρωδιάσταση (υψηλή ποιότητα σπουδών, ταχύρυθμα προγράμματα, εξειδίκευση στους ενήλικες και χαμηλά δίδακτρα).

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *