Κρήτη: Θρίλερ με τον θάνατο του δημοσιογράφου Χάρη Ξεκουκουλωτάκη στο Λονδίνο!

O Χανιώτης δημοσιογράφος έχασε τη ζωή του κάτω από τραγικές συνθήκες, όπως ανακοίνωσε το πανεπιστήμιο του Brighton στο οποίο εργαζόταν τα τελευταία χρόνια

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τα αίτια θανάτου του Χανιώτη δημοσιογράφου Χαράλαμπου Ξεκουκουλωτάκη. Σύμφωνα με…

ανακοίνωση από το Πανεπιστήμιο του Brighton στο επίσημο newsletter του περασμένου Ιουνίου, αλλά και με βάση ένα έγγραφο των μελών της διοίκησης για τα θέματα του συμβουλίου της σχολής, ο γνωστός δημοσιογράφος πέθανε τον Απρίλιο του 2013, κάτω από τραγικές συνθήκες

.

Ο Χ. Ξεκουκουλωτάκης είχε μετακομίσει στο Λονδίνο από το 2008, όπου εργαζόταν ως επικεφαλής Ακαδημαϊκών Υποθέσεων στο κολέγιο Beneficial Outreach Center και παράλληλα συνέχιζε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στα παιδαγωγικά και στην αγγλική γλωσσολογία.

Στο μεσοδιάστημα ωστόσο και συγκεκριμένα στις εκλογές του 2012, είχε κάνει πάλι την εμφάνιση του στα πολιτικά δρώμενα στην χώρα, αφού είχε τεθεί ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ένωσης Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη.

Τελευταία εργαζόταν στο Πανεπιστήμιο ως International Officer στον φορέα UNISOR που έχει αντικείμενο την απασχόληση εργατικού δυναμικού στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα στην Αγγλία ενώ στις αναφορές φαίνεται να είχε και εργασιακή σχέση και με το School of Pharmacy and Biomolecular Sciences.

Ο 41χρονος δημοσιογράφος είχε γίνει γνωστός στο πανελλήνιο με την υπόθεση Μαρκογιαννάκη το 2006. Ο τότε υφυπουργός Δημόσιας Τάξης σε ομιλία του στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. Καστελίου στην Κρήτη είχε αναφερθεί με απαξιωτικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Δημήτρη Λινό.

Ο Μαρκογιαννάκης είχε αρνηθεί σε επικοινωνία του με τον θορυβημένο Θοδωρή Ρουσόπουλο ότι έκανε τέτοιες δηλώσεις, αλλά ο Ξεκουκουλωτάκης είχε ηχητικό ντοκουμέντο από τους χαρακτηρισμούς. Η δημοσιοποίηση της κασέτας είχε οδηγήσει στην παραίτηση Μαρκογιαννάκη από την κυβέρνηση, δημιουργώντας τριγμούς στη Νέα Δημοκρατία.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *